Kommunstyrelseförvaltningen, HR-avdelningen, Bemanningsenheten

Beskrivning

Är du en barnskötare som tycker om att skapa nya kontakter och är duktig på att samarbeta? Skulle du vilja att dina arbetsdagar är varierande och kan inspireras av att möta olika arbetsplatser. Skulle du vilja utvecklas i din roll som barnskötare – sök då till vår pool på Bemanningsenheten! 

Arbetsuppgifter

I poolen erbjuds du ett omväxlande och roligt arbete där din insats kommer ha stor betydelse. Just nu söker vi dig vill vara kopplad mot förskolorna i främst södra Gislaved. Som barnskötare i poolen är du fast anställd under bemanningsenheten men jobbar mot barn och utbildningsförvaltningens förskolor. Aktuella verksamheter, arbetsdagar och tider styrs av behovet av korttidsvikarier. Dina bokningar kan komma att bokas på både lång och kort sikt och hanteras av våra bemanningsplanerare allteftersom behov kommer in. Tjänsten ställer därför stora krav på flexibilitet och förmågan att ställa om.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter styrs av de verksamheter du jobbar på och den planering och aktiviteter som är för dagen. Förskolan ska förbereda barn för fortsatt utbildning, vi söker därför dig som kan skapa trygghet och ge barnen en kreativ, lärorik och positiv upplevelse. Ditt jobb som poolpersonal blir dels att möta barnens behov men också att kunna stödja de arbetslag du möter på förskolorna.

Arbete i bemanningspoolen regleras via allmänna bestämmelser bilaga D, lokalt kollektivavtal samt gemensamma regler och rutiner. Vi jobbar med årsarbetstid och ett extra tillägg utgår som en form av flexibilitetsersättning. Milersättning hanteras enligt avtal.

Du kommer ingå i en välkomnande och engagerad poolgrupp om 7 personer som alla stödjer förskolornas uppdrag. Du har även kollegor inom andra verksamhetsområden med samma uppdrag och ditt arbete kommer ske i nära samarbete med våra bemanningsplanerare.

Kvalifikationer

Du har barnskötarexamen eller annan utbildning som är likvärdig, gärna erfarenhet av arbete i förskolan och förskolans styrdokument. Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter och dokumentera krävs goda kunskaper i svenska språket.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en mycket god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som barnskötare. 

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Gislaved
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2022/406
Kontakt
  • Maria Klug, 0371-81212
Facklig företrädare
  • Kommunal, Nåsviakontaktcenter0371-81000
Publicerat 2022-07-15
Sista ansökningsdag 2022-08-17

Tillbaka till lediga jobb