Tillbaka

Lärare i matematik till Raoul Wallenbergskolan Bagartorp

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

RWS består idag av tio förskolor och sex grundskolor i Bromma, Ekerö, Haninge, Lidköping, Mariehäll, Sigtuna, Skokloster, Skövde, Solna, Upplands Väsby och Uppsala. Med vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. Målet är givetvis att på bästa tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten.

Raoul Wallenbergskolan Bagartorp, Solna är en ny skola som öppnade i augusti 2021. Det är en högstadieskola (åk 6-9) med fyra parallella klasser i varje årskurs. Skolan har idag 14 klasser och ca 420 elever men växer till hösten 2023 till 17 klasser med totalt 520 elever. RWS Bagartorp är en systerskola till RWS Järvastaden (F-5), varifrån skolans flesta elever kommer.

Vem är du?

Vi söker en skicklig, drivande och engagerad legitimerad lärare i matematik som liksom vi, brinner för att göra positiv skillnad för olika typer av elever – både de som är i behov av särskilt stöd och de som behöver stora utmaningar. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en person som från djupet av ditt hjärta brinner för att ge ungdomar en god start i livet. Du är en god ledare och förebild som ger eleverna den inspiration de behöver för det goda lärandet. Med god didaktisk förmåga, goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilde eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att varje enskild elev ska nå sin fulla potential. Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete.

Du ser det också som en spännande utmaning att tillsammans med våra förstelärare i matematik och övriga lärare i ämnet vara med och utveckla undervisningen i våra skolor till något alldeles speciellt.

Tjänsterna är på 100% och tillsvidare efter 6 månaders provanställning. Start augusti 2023.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 mars 2023. Intervjuer kommer genomföras löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi finner rätt kandidat.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Pontus Hillström på e-post pontus.hillstrom@rws.se eller tfn 073-067 83 70.

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag.

Ansök