Tyresö kommun

Vad vi gör och vill

Är du vår blivande lärarkollega som tillsammans med oss vill göra skillnad för våra elever på Njupkärrs skola? Njupkärrs skola är den lilla skolan med stort kunskapsfokus för framtiden. Vi är en F-6 skola med ca 300 elever där vi tillsammans arbetar utifrån förhållningssättet att "Alla barn gör rätt om de kan". 

Vi strävar efter att gemensamt skapa en lärmiljö där alla våra elever ges förutsättningar att lyckas. Det gör vi bland annat genom tätt samarbete med ett välfungerande EHT samt SvA-lärare och engagerad skolledning. Vi har också ett väl utvecklat arbete med skolsamverkan, där varje årskurs planerar och fördelar resurserna efter de behov som finns i respektive klass. Vi har goda mötesstrukturer och arbetslag med hjälpsam kultur. Skolans utveckling drivs av en närvarande skolledning tillsammans med kompetenta lärare som brinner för sitt uppdrag. 

Njupkärrs skola har gångavstånd till Tyresö centrum samt skog och bad inpå knuten. Kommunikationerna är goda till bl.a. Nacka, Haninge och Stockholm.

Om tjänsten

Tjänsten är placerad på lågstadiet. Vi söker dig som som tillsammans med kompetenta och behöriga lärarkollegor vill ta ansvar för undervisningen på lågstadiet. Mentorskap ingår. I årskursteamet arbetar också lärare inom SvA samt speciallärare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 10 augusti 2023.

Vem är du?

Du är legitimerad lärare åk F-3 med behörighet i flera ämnen. Du har också flera års erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell skola.

Du är en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet och har en god relationsskapande och pedagogisk förmåga. Naturligtvis så har du ett positivt förhållningssätt och möter elever, vårdnadshavare och kollegor med kompetens och värme.

Du är driven i att utveckla din undervisning och tillsammans med dina kollegor vill du utveckla vår skola.

Välkommen med din ansökan

Låter detta intressant? Vill du vara med och bidra med din kompetens och ditt engagemang till den fortsatta utvecklingen på Njupkärrs skola?

Varmt välkommen med din ansökan senast 24 mars 2023. Intervjuer kan komma att ske löpande. Har du några frågor? Kontakta oss via telefon:

Linnea Nyberg, biträdande rektor, 08-578 298 72, linnea.nyberg@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationen finner du här www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230810
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tyresö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/63
Kontakt
  • Linnea Nyberg, 08-57829872
Facklig företrädare
  • Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationer, www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer
Publicerat 2023-02-28
Sista ansökningsdag 2023-03-24

Tillbaka till lediga jobb