Legitimerad lärare i IDH och EN till Bobergsskolan på Östermalm!

Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Bobergsskolan

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Arbetsplatsbeskrivning

Bobergsskolan är en nybyggd och modern skola i Norra Djurgårdsstaden på Östermalm. Skolan blev utnämnd till årets skolbyggnad 2020 och har fantastiska lokaler. Skolan är i en växande fas och till hösten 2023 kommer skolan att vara en fullt utbyggd F-9-skola med cirka 840 elever och vi behöver därför även växa i vår personalgrupp. Skolan är en mycket populär skola där vår värdegrund bygger på att vi gör varandra bättre. Vi har personal som trivs och vår medarbetarenkät har värden som ligger i topp bland stadens grundskolor. Vi har ett eget kök som lagar riktigt bra mat som uppskattas av både elever och medarbetare. Vi är nu i behov av en lärare med inriktningen idrott och hälsa samt engelska för undervisning i årskurs 7 och 9.

Läs mer om skolan på Bobergsskolan, F–8 - Stockholms stad (grundskola.stockholm)

Vi finns även på Instagram: bobergsskolan

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara för undervisning i idrott- och hälsa i årskurs 7 och 9 samt engelska i årskurs 7. Du kommer att ingå i årskurslaget i årskurs 7 där du även är mentor för en elevgrupp i denna årskurs. Vi söker dig som har ett tydligt ledarskap och där du sätter god undervisning och kunskap i fokus. Att du förstår värdet av det relationella arbetet med eleverna ser vi som en självklarhet. Vår värdegrund bygger på att vi gör varandra bättre och att vi gör det tillsammans! Vi har höga förväntningar på varandra och vår vision är att vara den bästa skolan för varje elev och samtidigt den bästa arbetsplatsen för varje medarbetare.

Du planerar, organiserar, prioriterar och analyserar din lektionsstruktur såväl som övriga uppdrag som ingår i din roll på ett effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer


Då alla våra lärmiljöer är utrustade med Smartboard är det en fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat med Smartboard i din undervisning.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-09
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1403
Kontakt
  • Nina Jonsson, 08-50832600
Facklig företrädare
  • Özgur Yavaz, Sveriges Lärare, 0761291242
Publicerat 2023-03-09
Sista ansökningsdag 2023-03-26
Legitimationskrav Lärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Att arbeta i Stockholms stad

Att jobba i Stockholms stad

Ta reda på hur det är att jobba i Stockholms stad genom vår karriärsida.

Till Karriärsidan
Läs mer om oss här

Dela länkar