Barn- och utbildningsförvaltningen

Arbetsplatsen

Strandskolan är vackert belägen vid Bottensjön i centrala Karlsborg. Det otroliga läget tillsammans med skolgårdens utformning möjliggör till mycket aktiviteter för eleverna i naturskön miljö. På skolan går cirka 250 elever fördelade på förskoleklass och årskurs 1 - 6 . Det finns tre fritidshemsavdelningar som heter Fyren, Stranden och Bryggan.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär normalt förekommande arbetsuppgifter inom skolbarnomsorgen med 75% tjänstgöring. 25 % av arbetstiden förläggs till grundskolan. 

Kvalifikationer

Grundlärarexamen fritidshem medlärarlegitimation. Behörighet att undervisa i ett eller flera ämnen i grundskolan. Erfarenhet av arbete inom verksamheten är ett krav. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Övrigt

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlsborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023-41
Kontakt
  • Patrik Strand, 0505-17261
Facklig företrädare
  • Facklig organisation söks via kommunens växel, 0505-17000
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-03-26

Tillbaka till lediga jobb