skoljobb.se

Hyra Rektor

Har ni svårt att hitta rätt kandidat? Räcker inte tiden till för att annonsera och hantera rekryteringsprocessen? Letar ni efter en kompetens som är eftertraktad på marknaden?

Då kanske det är dags att hitta en pålitlig partner som arbetar med rekrytering och bemanning – varje dag.


 

 

Vi samarbetar med marknadens mest ambitiösa rekryteringspartner – Din Pedagog.


 

Med gediget trackreckord, egen erfarenhet från den pedagogiska sektorn och en stark vilja att alltid leverera rätt kandidat har vi valt Din Pedagog som en långsiktig rekryteringspartner till Skoljobb."Din Pedagog har under flera år valt att annonsera sina pedagogtjänster via Skoljobb och även hjälpt oss nå ut till nya pedagoger och skolledare. När vi har rekommenderat våra kunder Din Pedagog’s tjänster har dem alltid levererat snabbt och smidigt utan att tumma på kvalitén i deras erbjudande. Vi är glada att vi lyckats fördjupa samarbetet ytterligare och utveckla vårt erbjudande till våra kunder"

Per Fahlman, Affärsområdeschef, Skoljobb.se

’Vi har använt Skoljobb när det gäller annonsering av våra pedagogtjänster. Vi har alltid varit garanterade ett professionellt, personligt och snabbt bemötande. Samarbetet med Skoljobb är en naturlig utveckling av vår relation med internets starkaste kanal gällande annonsering och profilering mot den pedagogiska sektorn.’

Louise Öst, VD, Din Pedagog


 

Behöver din kommun, organisation eller företag ha hjälp med rekrytering eller inhyrning av legitimerad personal. Välkommen att kontakta oss för rådgivning på nedanstående kontaktuppgifter.