skoljobb.se

Vill du bli vår nya kollega? Botkyrka kommun ställer om till nära vård och vi siktar på att erbjuda Sveriges bästa kommunala hälso- och sjukvård. Kom och var med på vår utvecklingsresa! Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete till dig som har god förmåga att planera ditt arbete, samtidigt som vi jobbar i team vilket innebär många kontakter med andra yrkesprofessioner och därför behöver du ha lätt för att kommunicera.

Vi sätter stor vikt på att trivas på jobbet och ta hand om varandra, för vi ser att det ger bättre förutsättningar för samarbete och att kunna ta stöd och lära sig av varandra. Vår sjuksköterskegrupp speglar Botkyrka kommun, gruppen består av en härlig blandning av människor med unika kunskaper och erfarenheter.  

Vi ser kompetensutveckling och arbetsplatslärande som en naturlig del utav arbetet och livet. Det finns fina chanser hos oss att arbetet också kommer att utveckla dig som person! Tillsammans upptäcker vi saker som går att förbättra och vi har ett löpande utvecklingsarbete inom till exempel vård i livets slut, kognitiva sjukdomar och BPSD samt SBAR.

Hos oss hittar du en bra balans av trygghet och utmaningar och varierande arbetsuppgifter. Vi är en stor verksamhet och jobbar med hälso- och sjukvård ut mot både äldreomsorg, LSS och socialpsykiatri med sjuksköterskor som arbetar både dagtid, kvällar/helger och natt så du behöver inte byta arbetsgivare för att prova på något annat hos oss. 

Jobba hos oss - Välkommen till Botkyrka kommuns webbplats

Bransch

Kommunal hälso- och sjukvård

Anställda

44

Huvudkontor

Tumba, Botkyrka kommun

Webbplats
Botkyrka kommun
Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Dilba Hama Amin

Sjuksköterska

Sabina

Sjuksköterska

Vad fick dig att söka jobb hos oss?

Jag trivs bäst här, känner mig hemma i min hemkommun. Trivs med mina kollegor och ledningen. Vi är en jättebra grupp och har stöd i varandra och kompletterar varandra. Flera hos oss har jobbat länge tillsammans i kommunen och kan utbyta erfarenheter med varandra.

Varför har du valt att stanna hos oss?

Jag brinner för mitt jobb och här kan jag utvecklas hela tiden och har en viktig roll i teamet. Jag har möjlighet att påverka, göra förbättringar och vara del i att utveckla verksamheten.

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför?

Självklart! Botkyrka är en stor kommun, med flera verksamheter och vi är en stor grupp. Det finns alla möjligheter att utvecklas och få nya utmaningar, utan att behöva byta arbetsplats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad fick dig att söka jobb hos oss?

- Jag sökte jobb här för att jag ville jobba inom äldreomsorgen, ett stort plus var att Botkyrka är min hemkommun och att Botkyrka erbjuder tjänster måndag till fredag dagtid.

Hur var det att börja i Botkyrka kommun som nyutexaminerad sjuksköterska?

- Som alla nya jobb kändes det nervöst men under arbetsintervjun fick jag en bra känsla för ledningen vilket jag anser är viktigt för en bra och trygg arbetsplats. I arbetsgruppen finns stor variation i erfarenhet och här har jag alltid erfarna kollegor att fråga om råd då jag behöver.

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför?

- Ja det skulle jag! Det är ett roligt, varierande och lärorikt jobb med en bra arbetsgrupp.

 

 

 

 

 

 

 

Botkyrka kommun i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Botkyrka kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor