skoljobb.se

Populär Arbetsgivare

  Härryda kommun

Välkommen till Härryda kommun!

Härryda kommun ligger nära det mesta. Kliv på bussen i centrala Göteborg och du är i Mölnlycke på 10 minuter eller i Landvetter på 18. Andra större orter är Hindås, Hällingsjö, Härryda och Rävlanda. Vi är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen med en stor inflyttning av barnfamiljer.

Hög kvalitet och goda resultat

I Härryda kommun är vi stolta över att våra förskolor och grundskolor håller en hög kvalitet. Våra brukarundersökningar visar att barn och vårdnadshavare trivs och tycker att de har goda förutsättningar att utvecklas i våra kommunala förskolor och grundskolor.
Vi har ett stort antal nya fina lokaler och kreativa utemiljöer för barn och elever i alla åldrar. Våra goda resultat beror mycket på engagerad, välutbildad personal men också på motiverade elever och delaktiga vårdnadshavare som har höga förväntningar på vår verksamhet.

Utvecklingsarbete i framkant

Vi har ett väl utvecklat kvalitetsarbete och som personal får du goda möjligheter till kompetensutveckling. Självklart använder vi oss av ny teknik och som medarbetare erbjuds du både utbildning och stöd från vår utvecklings- och stödenhet. Vi välkomnar dig som vill utvecklas inom ditt yrke och som vill bidra till goda pedagogiska lärmiljöer för barn och elever.

Vi är stolta över mycket, Hulebäcksgymnasiet till exempel

Vår gymnasieskola i Mölnlycke är en av de populäraste i Göteborgsregionen – och har varit under många år. Drygt hälften av de 1 750 eleverna kommer från andra kommuner, det säger en del om både skolans attraktionskraft och de goda kommunikationerna. 
www.hule.harryda.se

Vuxenutbildning och Yrkeshögskola? Jo, det har vi också!

Vårt kursutbud präglas av flexibilitet och olika utbildningsformer, allt från grundskolenivå till fleråriga utbildningar. 
www.harrydavux.se 
www.yhim.se 

Digitalisering och skolbibliotek i världsklass

Härryda kommun tilldelades utmärkelsen Guldtrappan 2017, för vårt långsiktiga arbete med digitalt lärande i förskola och grundskola.

Ett kvitto på vårt hårda arbete som inleddes redan 2010 och där vi i dag har en digital infrastruktur i absolut världsklass med ett digitalt arbetssätt som sticker ut mot många andra kommuner i Sverige.

Positiva exempel som juryn bakom Guldtrappan lyfte fram är vår förskoleverksamhet som sticker ut med sin digitalitet jämfört med andra kommuner samt vårt kreativa resurscentrum Tellus som invigdes 2016 där vi stimulerar barn och elevers intresse för matematik, teknik och naturvetenskap genom arbete i digitala miljöer. Även vår skolsatsning i datorprogrammet Minecraft som gjordes i samband med projektet Landvetter södra, där skolelever fått vara med och bygga framtidens stad, har lyfts fram av juryn.

Under 2017 har dessutom två av våra skolbibliotek, på Hulebäcksgymnasiet och Rävlandaskolan, fått utmärkelsen ”Skolbibliotek i världsklass” av fackförbundet DIK. Utmärkelsen är ett bevis på vårt arbete med skolbiblioteken som en viktig och integrerad resurs för lärande.

Besök gärna www.harryda.se

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

3875

Huvudkontor

Ej angivet

Aktuella jobb från Härryda kommun

Lärare i fritidshem till Backaskolan i Landvetter

Härryda - 2 dagar kvar

Läs mer

Förskollärare till Västergärdets förskola

Härryda - 6 dagar kvar

Läs mer

Lärare i svenska och engelska år 4-9 till särskild undervisningsgrupp.

Härryda - 3 dagar kvar

Läs mer

Vik. Resurspedagog till särskild undervisningsgrupp åk 4-6 till Landvetters

Härryda - 6 dagar kvar

Läs mer

LÄRARE i Bild åk 5-9 på Landvetterskolan

Härryda - 17 dagar kvar

Läs mer

Specialpedagog till Vällsjöskolan i Härryda kommun

Härryda - 11 dagar kvar

Läs mer

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Vällsjöskolan, Mölnlycke

Härryda - 11 dagar kvar

Läs mer

Mellanstadielärare alternativt lärare 1-7 i sv/eng/so eller ma/no/tk till D

Härryda - 12 dagar kvar

Läs mer

Barnskötare till Högåsens Förskola i Landvetter

Härryda - 13 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Härryda kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor