skoljobb.se

  Jönköpings kommun

"Att få uppleva när någon lär sig, upptäcker att man kan, det är så häftigt och ger väldigt mycket energi. Mina elever och mina positiva arbetskamrater tillsammans gör att jag ärligt kan säga att jag har världens bästa jobb!"
Anders Elm, lärare

Vi lägger grunden för livslångt lärande – för att alla barn och elever ska utvecklas så långt som möjligt. Förutsättningarna skapas tillsammans med kompetenta lärarkollegor och kontinuerlig kompetensutveckling på vetenskaplig grund. Vill du vara med?

Utbildningsförvaltningen i Jönköpings kommun består av ca 5000 medarbetare. Vi är stolta över våra verksamheter och medarbetare som varje dag arbetar med att tillsammans utveckla framtiden. Hos oss arbetar en hög andel behöriga lärare jämfört med snittet i riket och jämnstora och större kommuner.

"Det bästa med mitt jobb är alla positiva och utvecklande möten med barn, föräldrar och kollegor. Ingen dag är den andra lik, det är variation i både arbetsuppgifter och miljöer. Jag valde Jönköpings kommun för att jag vill jobba i en stor kommun som har mycket att erbjuda vad gäller verksamheter och utbud av vidareutveckling."
Charlotta Wärnebring, förskollärare

Jönköpings kommun är en av landets tio största kommuner, här bor ca 135 000 personer. Stor inflyttning och ett regionalt centrum i ett av landets tätaste företags- och entreprenörsområden, gör kommunen attraktiv på flera sätt. Här finns också goda förutsättningar för en aktiv fritid och ett rikt liv. Jönköpings kommun är stor arbetsgivare med ca 300 yrkesroller. Gemensamt för alla våra yrken är mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar här.

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

11 000

Huvudkontor

Jönköping

Sociala medier

Jönköpings kommun i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Jönköpings kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor