skoljobb.se

  Lärandegruppen

Om oss

Vad roligt att du har hittat hit! Vi är en av Sveriges större friskolekoncerner och har verksamheter från Luleå i norr till Malmö i söder. Inom Lärandegruppen har vi ovanligt många spännande roller. Lärarna dominerar såklart, men vi har också behov av specialister inom exempelvis näringslivssamverkan, kommunkontakter, projektledning, kommunikation, administration, verksamhetsutveckling och mycket annat. I en stilbildande skola behövs det många kompetenser och mycket nytänkande.

Lärande. Det är hela vår idé.

Våra verksamheter

 • Lärandegruppen (huvudkontor)

 • Lärande Förskola

 • Lärande Grundskola

 • Realgymnasiet

 • Consensum gymnasium

 • Consensum yrkeshögskola

Varför Lärande

 1. Som anställd på Lärande får du jobba i en positiv och utvecklingsvänlig miljö där vi tror på vår mission: Att ge så många barn och elever som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.

 2. Värdegrunden avser hela verksamheten - såväl elever som medarbetare och innefattar förutom missionen också fyra starkt förankrade kärnvärden:
  Trygghet – Utveckling – Team – Framgång

 3. Förmåner i linje med värdegrunden med stort fokus på trygghet och kompetensutveckling där de årliga Lärandedagarna är en av höjdpunkterna.

 4. Vi fått höga resultat i vår medarbetarundersökning och är certifierade enligt Great Place to Works® internationella standard.

 5. Det finns paketerad introduktion för att få bästa möjliga start i arbetet på Lärande. Introduktionen sker både digitalt och fysiskt på beroende på var man har sin anställning. Den årliga introduktionsdagen i augusti varje år är en positiv start för många nya medarbetare.

Bransch

Utbildning

Anställda

1 100

Huvudkontor

Norrköping

Webbplats
Lärandegruppen
Sociala medier

Lärandegruppen i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Lärandegruppen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor