skoljobb.se

  Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen

Vill du bidra till att göra det goda livet möjligt för Lunds kommuns medborgare? Att jobba hos oss ger dig möjligheten! Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer varav 1160 arbetar på Utbildningsförvaltningen. 

Lund är en attraktiv skolkommun där utbildningarna håller en hög kvalitet. Vi är väldigt glada för att vi har så många sökande till våra utbildningar. På våra fem gymnasieskolor finns ett brett utbud av alla högskoleförberedande program, nio yrkesprogram, fyra spetsutbildningar, gymnasiesärskola med fyraåriga program, International Baccalaureate (IB) och programinriktat individuellt val (IMPRO).

Inom vuxenutbildningen erbjuder vi kurser och utbildningar inom Komvux, svenska för invandrare (SFI) och även yrkeshögskoleutbildningar. Vi har även grundläggande vuxenutbildning som motsvarar grundskolans nivå och Lärvux särskild utbildning för vuxna. 

Utbildningsförvaltningen ansvarar även för den internationella grundskolan, ISLK och Modersmålsverksamheten. 

Utbildningsförvaltningen arbetar systematiskt med kompetenshöjande insatser för alla pedagoger kopplade till Skola på vetenskaplig grund och Bedömning För Lärande, i form av pedagogiska samtalsgrupper, forskningscirklar och gemensam fortbildning.

I Lund har kunskap förändrat världen i mer än 1000 år. Nytänkande och problemlösande ligger i vår natur. Vi hämtar kraft i historien för att tillsammans med andra skapa framtiden. 

Välkommen med din ansökan! 

Bransch

Kommun

Anställda

10 000

Huvudkontor

Lund

Sociala medier

Lediga jobb från Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen

Modersmålslärare i isländska, 50%

Lund - 19 dagar kvar

Läs mer

Lärare i svenska som andraspråk - visstidsanställning

Lund - 5 dagar kvar

Läs mer

Studentmedarbetare - handledning i nya kreativa lärmiljöer

Lund - 2 dagar kvar

Läs mer

Gymnasielärare i Samhällskunskap och Historia

Lund - 2 dagar kvar

Läs mer

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor