skoljobb.se

  Orsa kommun

Ett gott lärande i en trygg miljö där alla ska lyckas. 

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt! I Orsa kommun arbetar cirka 500 medarbetare som tillsammans bidrar med välfärd till Orsas 7000 invånare. Orsa är känd som kultur- och musik kommun och varumärket är starkt.

De senaste åren har skolorna i Orsa utvecklats till skolor som präglas av stabilitet och goda elevresultat. Våra framgångsfaktorer är att vi har en hög andel legitimerad personal som stannar i många år på sina arbetsplatser. Det bidrar till en stabilitet och en samsyn som gynnar elevernas lärande och personalens trivsel. 

Orsa kommun jobbar aktivt för att möta kompetensutmaningen. Medarbetarskap och arbetsmiljö är två viktiga strategier för att bli en attraktiv arbetsgivare och kommunen har redan nu mycket låg personalomsättning både bland pedagoger och rektorer.
Respekt, samarbete och ansvar är en del av vår värdegrund som vi vill att varje medarbetare ska känna sig stolt över.

Orsa kommun är ortens största arbetsgivare med drygt 500 anställda. Vi är en liten kommun med korta avstånd mellan människor. Vi får saker gjorda utan att krångla till det.

Orsa ‑ helt enkelt! Här arbetar du i en naturnära miljö där folk trivs och vill bo. Näringslivet är välmående och vi är en av landet mest kända turistorter. Med samverkan och korta beslutsvägar hoppas vi att du vill vara med och utveckla Orsa.

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

500+

Huvudkontor

Orsa

Sociala medier

Lediga jobb från Orsa kommun

Lärare, grundskola

Orsa - 22 dagar kvar

Läs mer

Orsa kommun i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Orsa kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor