skoljobb.se

  Partille kommun

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

2800+

Huvudkontor

Partille

Webbplats
Partille kommun
Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Jenny Gustavsson

Förskollärare

Jacob Möllstam

Lärare & Utvecklingsledare

Marie Fernqvist

Högstadielärare

Vad utmärker Partille kommun som arbetsgivare?

Jag gillar att man i Partille kommun tänker från förskola till skola ur ett helhetsperspektiv. På så vis skapas möjligheter istället för kategoriseringar. Jag uppskattar även kommunens ledord, "allas lika värde, professionalitet och framåtanda".

Jag tycker dessutom att Partille kommun erbjuder bra förutsättningar i form av KIL-träffar, LLU, LUA-möten, Unikum som digitalt verktyg med 1-16 år perspektiv, IT- support, serviceorganisation och stödenhet med mera. Detta skapar gemenskap och god samverkan i kommunen.

Varför skulle du rekommendera lärare att arbeta i Partille kommun?

Partille är en kommun som är lagom liten för att du som enskild medarbetare ska kunna få stöd och förutsättningar för att vara den läraren du vill vara. Samtidigt är det stort nog för att det ska finnas ett nätverk på och mellan skolorna så att man alltid har någon att bolla idéer med.

När trivs du som bäst på jobbet?

När jag får bra kontakt med eleverna och känner att jag kan tillföra dem någonting. Mötet med eleverna är det som är roligast, när du ser att de har roligt och att de känner att de utvecklas. Sedan har jag bra kollegor och vi hjälper varandra att utvecklas och kommer med nya idéer. Exempelvis under våra möten om pedagogisk utveckling när vi sitter ner tillsammans och diskuterar olika frågor och tankar.

Partille kommun i sociala medier