skoljobb.se

Populär Arbetsgivare

  Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen

 

Var med och forma framtidens Stockholm

Stockholm växer som aldrig förr och stadens ambitioner är höga. Våra elever ska ha bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas i sitt lärande. Vill du vara med i detta viktiga arbete? 

Vi vet att skicklig personal på skolan är avgörande för att eleverna ska lyckas. Vi vet också att skickliga chefer är avgörande för att skolan ska lyckas med sitt uppdrag. Stockholms stad strävar efter att skapa en jämlik och hållbar skola för alla barn. Vill du vara med och forma framtidens Stockholm?

Många möjligheter för dig som lärare

Att jobba som lärare i Stockholms stad innebär att du arbetar för en av Sveriges största arbetsgivare. Du kan få nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. I Stockholm finns över 170 kommunala skolor att välja bland. Eftersom Stockholm ständigt växer behöver vi många fler lärare. 

Som lärare i Stockholms stad har du möjlighet att utvecklas i din pedagogiska roll och göra karriär inom läraryrket. Du får tillgång till kompetensutveckling, nätverk och seminarier och möjlighet att röra dig inom en stor organisation med en mångfald av verksamheter. Som lärare i Stockholms stad har du tillgång till aktuell forskning och senaste nytt inom utbildningsfrågor. Stockholms stad har konkurrenskraftiga löner. Här ser du vad en stockholmslärare tjänar.

Vill du bli en av Sveriges viktigaste chefer?

Vi erbjuder intressanta utvecklingsmöjligheter från gruppledare till rektorsprogram för dig som siktar på en chefskarriär. Utmaningarna för en skolledare är stora med den mångfald som Stockholms stads skolor erbjuder. Vi ger dig möjlighet att vara med och skapa en jämlik och hållbar skola och samtidigt utvecklas i din ledarroll. Som skolledare i Stockholms stad får du tillgång till förvaltningens chefsprogram med utbildningsinsatser, nätverk och utvecklingsaktiviteter. På Linkedin ser du vilka rektorstjänster vi söker just nu.

Jobba i Stockholms stad

Vi som arbetar i Stockholms stad bidrar till att forma ett hållbart Stockholm där alla kan växa. Vi utgår från stockholmarnas behov och våra verksamheter bidrar till bättre förutsättningar för att leva, bo och verka i Stockholm.  Oavsett vilken del av staden vi arbetar i känner vi stolthet och engagemang för vårt arbete. I takt med att Stockholm växer förändras även vårt uppdrag. Detta kräver att vi ständigt arbetar för att utveckla verksamheten och vår kompetens. Som medarbetare i Stockholms stad är du med och formulerar tydliga mål, ges möjligheter till lärande samt arbetar aktivt för delaktighet, en god arbetsmiljö, jämställdhet och mångfald.

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

15000

Huvudkontor

Ej angivet

Lediga jobb från Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen

Modersmålslärare i meänkieli

Stockholm - 1 dagar kvar

Läs mer

Maltesholmsskolan söker legitimerad lärare till grundsärskolan

Stockholm - 6 dagar kvar

Läs mer

Grundskollärare för elever i behov av särskilt stöd - CSI

Stockholm - 1 dagar kvar

Läs mer

Modersmålslärare i sydsamiska

Stockholm - 32 dagar kvar

Läs mer

Modersmålslärare i nordsamiska

Stockholm - 32 dagar kvar

Läs mer

Katarina Södra skola söker en Specialpedagog/Speciallärare till SU-grupp

Stockholm - 2 dagar kvar

Läs mer

Kock till Vällingbyskolan

Stockholm - 1 dagar kvar

Läs mer

Vinsta grundskola Västra söker ma/no lärare för 7-9

Stockholm - 3 dagar kvar

Läs mer

Lärare i slöjd, inriktning trä och metall, till Johan Skytteskolan

Stockholm - 7 dagar kvar

Läs mer

Missa inga lediga jobb från Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor