skoljobb.se

  Täby Friskola

På Täby Friskola strävar vi efter ett gemensamt förhållningssätt där vår värdegrund är väl förankrad hos både elever och medarbetare. Vi värnar en tillgänglig lärmiljö där alla elever och medarbetare erbjuds möjlighet att utvecklas och känna stolthet för den man är.

Täby Friskola är Täbys äldsta friskola med elever från F-klass till åk. 9. Vi har ca 900 elever fördelade på sex mindre enheter, runt om i Täby.

Våra servicefunktioner i form av IT-support, vaktmästarteam och HR bidrar till den goda kvalitén på vår arbetsplats. Vi har dessutom ett mycket uppskattat elevhälsoteam bestående av skolsköterska, kurator, specialpedagoger/ speciallärare, skolpsykolog samt rektor.

 

Lokalt beslutsfattande är nyckeln till skolans framgång. Täby Friskola har en decentraliserad organisation som grundar sig på tanken att den kompetenta och engagerade läraren skall vara kaptenen i klassrummet. Lärarna stärks av att ta ett stort ansvar för klassen och vi ser till att anställa erfarna lärare som klarar av det jobbet. Lärarna skall få det bästa möjliga stödet i sitt arbete. Nedan kan du läsa mer om våra fantastiska lärare inom Täby Friskola.

Täby Friskola söker hela tiden efter nya medarbetare som vill vara med och utveckla skolan. Kontakta oss om du är intresserad av en anställning i ett företag som har målet att bli bäst på det vi gör.

Bransch

Utbildning

Anställda

75

Huvudkontor

Täby

Sociala medier

Täby Friskola i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Täby Friskola

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor