skoljobb.se

Upplands Väsby, som ligger mellan Stockholm och Uppsala och bara ett stenkast från Arlanda, växer så det knakar. Kommunen bygger i snabb takt och utvecklas på nya och spännande sätt. Vi vågar och gör för att vi är helt övertygade om att framtiden tillhör dem som vågar testa nya saker. Vi lutar oss dock inte tillbaka och är nöjda. För att fortsätta utvecklas behövs ännu fler duktiga medarbetare med starka viljor som vill växa med oss. Lär känna oss och dina framtida kollegor bättre på upplandsvasby.se/arbetsgivare

Vår vision

Kommunen är en arbetsgivare med en vision att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby kommun ska ses som en merit och en investering för din framtid. Att sätta människan i centrum, mångfald och valfrihet är för oss en självklarhet. Vi strävar alltid efter att bli bättre. Tillsammans skapar och utvecklar vi en arbetsplats där alla mår bra och trivs på sitt arbete.

Vår vision är även att år 2040 bli över 63 000 Väsbybor. Det innebär att vi bygger i snabb takt och utvecklas. För att nå dit tror vi på såväl attityden som inriktningarna:

Väsby vågar och gör.

Väsby tänker längre.

Vårt mål är att bli en plats där färgstarka människor möts. Vi vågar och gör för att vi är helt övertygade om att framtiden tillhör dem som vågar testa nya saker.

Digitalisering i fokus

I Upplands Väsby kommun har vi ett starkt fokus på digitalisering. Vi vill ta tillvara på digitaliseringens möjligheter för att höja både service och kvalitet för Väsbyborna, och för våra medarbetare. Därför hittar du här en kommun vars verksamheter medvetet även arbetar med att främja innovation.

Här är några goda exempel på det:

  • Installation av digitala lås och självspolande toaletter inom äldreomsorgen.

  • Väsby Makerspace som är ett kreativt centrum för IT-slöjd. Här kan lärare och elever i förskolan och skolan lära sig att programmera, testa robotar och 3D-skrivare, diskutera och få stöd.

  • När Väsbyborna ska söka bygglov kan de göra det på nätet och sedan följa hela processen på mobilen.

Vi erbjuder dig

Hos oss hittar du en arbetsplats där vi har som målsättning att det ska vara lätt för dig att

  • göra ett bra jobb

  • trivas på jobbet

  • och må bra.

Du ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Som anställd i Upplands Väsby kommun får du både trygga anställningsvillkor och flera olika personalförmåner.

Bransch

Utbildning

Anställda

-

Huvudkontor

Upplands Väsby

Sociala medier

Lediga jobb från Upplands Väsby kommun

Skolläkare till Centrala barn- och elevhälsan i Upplands Väsby kommun

Upplands Väsby - 6 dagar kvar

Läs mer

Lärare till Centrala barn- och elevhälsan i Upplands Väsby kommun

Upplands Väsby - 6 dagar kvar

Läs mer

Skolpsykolog till Centrala barn- och elevhälsan i Upplands Väsby kommun

Upplands Väsby - 6 dagar kvar

Läs mer

Mellanstadielärare/ Ma/No/En till Runby skola i Upplands Väsby kommun

Upplands Väsby - 15 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Anna

Grundskollärare

Mikaela

Rektor

Jessica

Specialistbarnskötare

Om en person funderar på att söka en tjänst hos er, vad skulle du vilja förmedla då?

- Att ha ett öppet klimat till dina kollegor och dela med dig av dina tankar. Att alla barn är fantastiska och man behöver kunna se det positiva i barnen. Bollstanäs skola är en härlig arbetsplats. Alla är glada och det är ett öppet och varmt klimat sinsemellan kollegorna. Vi har värme på arbetsplatsen.

 

 

Vad var det som fick dig att söka till kommunen? 

- Under min utbildning till rektor fick jag mycket insyn i politiskt styrd verksamhet. Då blev jag sugen på att arbeta inom kommunal verksamhet. Jag vill göra skillnad för så många barn som möjligt. Sedan att jag hamnade i Väsby är eftersom jag bor i Uppsala. Jag hade även hört gott om Väsby och jag tyckte att Upplands Väsby kommuns hemsida gav en bra bild av organisationen och målen. 

 

 

Om en person funderar på att söka en tjänst hos er, vad skulle du vilja förmedla då? 

- Vi vill driva utveckling och vi har barnens behov i åtanke jämt. Vi kollegor stöttar och finns där för varandra. Barnskötare är en så otroligt viktig yrkesroll, vi behövs. Vi får vara med från start och forma framtidens medborgare. Vi får äran att vara med att utveckla och lära. Går man i tankarna som barnskötare och man har nosat på det med specialistbarnskötare säger jag kör! Det är så värt det, man kan aldrig få för mycket kunskap. Och det behövs.

 

 

Upplands Väsby kommun i sociala medier

Missa inga lediga jobb från Upplands Väsby kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor