skoljobb.se

Populär Arbetsgivare

  YrkesAkademin

Vill du jobba hos oss?

Vi är alltid intresserad av att komma i kontakt med dig som brinner för utbildning och vill hjälpa människor att lyckas.

TILLSAMMANS NÅR VI LÄNGRE

Våra kunder är nöjda eftersom vi ger rätt kompetens utifrån varje individs förutsättningar.  Vi når resultat genom att samarbeta, lägga pengar på rätt saker och alltid se möjligheter.

FÖR OSS ÄR FRAMTIDEN VIKTIG

Det är viktigt att ta ansvar för människa och miljö. Vi levererar effektivt och enkelt med rätt kvalitet och innehåll och värnar om långsiktiga kundrelationer. Vi strävar efter att även kommande generationer ska ha möjlighet till ett hållbart samhälle utifrån ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv.

VI ÄR NYFIKNA

Vi är innovativa och nytänkande.
Vi är öppensinnade och bryr oss om individen.  Våra utbildningar ger alla chansen – för alla kan bidra och göra skillnad.

Om oss

YrkesAkademin bildades 1997 och vi är idag en stor leverantör av yrkesutbildning för vuxna. Vi utbildar för yrkeskompetens inom bland annat transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Vi erbjuder kompetensutveckling till företag och privatpersoner samt bedriver utbildning på uppdrag av statliga myndigheter och kommuner.

Bransch

Utbildning

Anställda

278

Huvudkontor

Falun

Sociala medier

Aktuella jobb från YrkesAkademin

Pedagogisk Resurs Jönköping

20 dagar kvar

Läs mer

Utbildare till påbyggnadsutbildning inom Bygg & Fastighet i Malmö

Malmö - 20 dagar kvar

Läs mer

Utbildare inom fastighet till YrkesAkademin i Malmö

Malmö - 10 dagar kvar

Läs mer

Pedagoger till Yrkessvenska

Sundsvall - 3 dagar kvar

Läs mer

Lärare inom vuxenutbildningen med inriktning Transport

Luleå - 12 dagar kvar

Läs mer

Pedagog till Yrkessvenska

Vimmerby - 3 dagar kvar

Läs mer

Platschef till utbildning med inriktning Fordon i Växjö

Växjö - 20 dagar kvar

Läs mer

Utbildare i Fordonsteknik till Växjö

Växjö - 51 dagar kvar

Läs mer

Ansvarig för vuxenutbildning

51 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Jonas

Trafiklärare, buss och lastbil

Malin

Instruktör , Rättvik, Gröna Näring

Kristian

Platschef , Höör, Entreprenad

Genom YrkesAkademin har jag fått den stora förmånen att få dela mina erfarenheter och upplevelser till framtidens yrkesförare. Den viktigaste biten med utbildning är att det leder till ett arbete, att man har nytta av det i sitt eget liv och i möten med andra människor. För mig är det en ynnest att se så många individer öppna dörren till nya möjligheter och arbeten.

Jag har jobbat i ett år nu, jag började jobba på helgerna med att vattna som sedan ledde till en heltidstjänst. Jag har beskärning - och skötsellektioner. På dessa lektionerna lär jag eleverna hur man beskär fruktträd och andra träd på bästa och snyggaste sätt. Vi har skötsel på området, där jag lär eleverna att skilja på ogräs och perenner, klippa gräs och olika verktyg som kan användas vid skötsel.  Det bästa med mitt jobb är att få lära ut den kunskapen som jag har till våra elever och att få jobba med växter.

Jobba inom YA är väldigt stimulerande eftersom en dag aldrig är en annan lik, ständigt nya utmaningar och nya beslut som skall tas. Eleverna på skolan skall känna sig trygga med sin utbildning och få kunskaper om branschen så de med säker hand kan ge sig ut och få de jobb de längtar efter. Kontakten med branschen är viktig, det är ju dit våra elever skall sen, just därför har jag ständiga dialoger med maskinföretag och deras representanter.

YrkesAkademin i sociala medier

Missa inga jobb från YrkesAkademin

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor