skoljobb.se

Partners

Skoljobb Sverige AB samarbetar med ett antal företag, organisationer som är relevanta i vårt arbete med att förenkla mötet mellan arbetsgivare och arbetstagare.. 

Nedan ser ni kort info om de partners där också våra kunders annonser publiceras. Som kund på Skoljobb.se når man dels ut väldigt specifik i och med att vi mailar varje annons till Exakt rätt målgrupp, men också brett i och med våra partnersamarbeten. Kontakta oss om ni vill veta mer om Skoljobb Sverige AB och vad vi kan göra för Er organisation.

 

      Jooble skannar dagligen lediga tjänster från stora och små jobbwebbsidor på internet, och annonserar dem på Jooble. Jooble.dk (Jooble.se, Jooble.com osv) är en systersida till en internationell jobbsökarsajt med lediga tjänster: Jooble.org. 

Jooble.org hämtar lediga tjänster från 59 olika länder och ger tillgång till cirka 2 miljoner jobb från platser världen över.
 
      Förskoleforum exponerar alla tjänster inom förskolan som annonseras ut på Skoljobb.se.

Förskoleforum är ett digitalt arbetsredskap för fortbildning, kompetensutveckling och inspiration för all personal inom förskolan.
 
      Jobbporten.se exponerar alla tjänster som annonseras ut på Skoljobb.se.

Jobbporten.se är Sveriges första jobbsökmotor med 876 yrkeskategorier och mer än 15 000 lediga jobb. Här kan arbetsgivare profilera sig under resultatsidor med banners av olika format och Skoljobb.se har exponerat sina kunders platsannonser här i 4 års tid.