skoljobb.se

Populära arbetsgivare

9 lediga jobb

Knivsta kommun

Knivsta kommun är Sveriges yngsta kommun och växer utifrån sin storlek mest i landet. Framtidsandan går att ta på. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Vi öppnar en ny förskola och skola under 2018. Ytterligare nya förskolor och skolor planeras att byggas under många år framåt.

Visa profil
3 lediga jobb

Lernia

Målet med Lernias utbildningar är att deltagarna ska få rätt kompetens som leder till jobb. På Lernia är du som lärare delaktig i deltagarnas utveckling och i att forma deras framtid.

Visa profil
6 lediga jobb

Halmstads kommun

På Sveriges västkust ligger Halmstad, landets 19e största kommun med över 97 785 invånare.

Visa profil
4 lediga jobb

Gnosjö kommun

Beskrivning saknas.

Visa profil
16 lediga jobb

Mjölby kommun

Vår ambition är en modern pedagogik där var och en blir sedd och hörd och där verksamheten passar individens behov.

Visa profil
12 lediga jobb

Hammarö kommun

Goda resultat gör att Hammarö kommun rankas som en av de bästa skolkommunerna i landet. Vår verksamhet håller en jämn hög kvalitet genom skolåren tack vare personalens hårda arbete och fokus på helhetsperspektivet för barn och elever 1-16 år.

Visa profil
5 lediga jobb

Lysekils kommun

Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Visa profil
48 lediga jobb

Helsingborgs Stad

Helsingborgs stads skolor är samlingsnamnet på våra drygt hundra kommunala grundskolor, förskolor, särskolor och gymnasieskolor i Helsingborg. Här jobbar du tillsammans med tusentals kollegor för att hjälpa vartenda barn att lyckas.

Visa profil
18 lediga jobb

Katrineholms kommun

I Katrineholm är lust den drivande kraften för skapande och utveckling – för liv, lärande och företagsamhet! Läget är rätt – rätt geografiskt och rätt för handling och förändring.

Visa profil
2 lediga jobb

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen

Beskrivning saknas.

Visa profil
2 lediga jobb

Bodens kommun

Bara tre mil från havet i Norrbotten ligger trivsamma Boden med 28 000 invånare. I denna moderna och hållbara småstad har du när till det mesta. Inte minst till spektakulär natur, något som barn i alla åldrar får utnyttja.

Visa profil
8 lediga jobb

Marks kommun

Barn- och ungdomsförvaltningen i Marks kommun präglas av målmedvetenhet och utvecklingsvilja. Hos oss kan du välja att arbeta på små enheter eller större enheter, men oavsett vilket hamnar du i en kommun där din arbetsinsats uppmärksammas och syns.

Visa profil
2 lediga jobb

Lunds kommun

Vill du bidra till att göra det goda livet möjligt för Lunds kommuns medborgare? Att jobba hos oss ger dig möjligheten!

Visa profil
17 lediga jobb

Motala kommun

Bildningsförvaltning i Motala vill att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje

Visa profil
3 lediga jobb

Fridaskolorna AB

Beskrivning saknas.

Visa profil
5 lediga jobb

Kriminalvården

Kriminalvården har en dynamisk verksamhet i ständig utveckling. Ingen dag är den andra helt lik. Det finns 47 anstalter från Ystad till Haparanda. Målgruppen är heterogen; från 18 år och uppåt, med allt från ingen fullföljd utbildning alls till högskoleutbildning.

Visa profil
9 lediga jobb

Falu kommun

Falun är en upplevelse, världsarvsstaden med den historiska gruvan i centrum. Här kan du strosa i faluröda kvarter och njuta av en vacker och levande stad.

Visa profil
7 lediga jobb

Magnetica Education AB

En pedagogisk verksamhet med samma idé för barn från 1 års ålder upp till 16 år är Magnetica Educations vision. Ett lustfyllt lärande som grundar sig i barnets egna intressen är en viktig grundpelare som genomsyrar hela verksamheten.

Visa profil
2 lediga jobb

Mörbylånga kommun

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar.

Visa profil
1 lediga jobb

Forshaga Kommun

Beskrivning saknas.

Visa profil
21 lediga jobb

Haninge kommun

Beskrivning saknas.

Visa profil