skoljobb.se

Referenser

Stockholms stad Hässelby-Vällingby SDF

Jag ser att vi är många som söker nya medarbetare inom samma yrkesområden. Det är därför extra viktigt att tydliggöra vilken kompetens just vi behöver. Samtidigt vill vi underlätta för de som letar nytt arbete. Jag vill att de ska få en så bra bild av Hässelby - Vällingby SDF som möjligt och därför använder jag Skoljobb. De erbjuder oss en unik yta som arbetsgivare och för just vår annonsering. Skoljobb har även bidragit till att vi fått ett ökat kontaktnät med andra kommuner
INGMARIE LINDGREN, AVDELNINGSCHEF HÄSSELBY-VÄLLINGBY SDF

 

Mora kommun

Under den tid vi varit kunder hos Skoljobb har vi haft ett jättebra samarbete. Calle Asker, som har varit vår kontaktperson på Skoljobb, har ofta varit i kontakt med oss för att höra hur det går med rekryteringsarbetet. Det har känts som man verkligen bryr sig om oss som kund! Det är lätt för mig att rekommendera Skoljobb till andra kunder!
PER SULIN, PERSONALSTRATEG, BARN- OCH UTBILDNINGSKANSLIET, MORA KOMMUN

 

Härryda kommun

Skoljobb har ett bra koncept i och med att arbetsgivarpresentationen är synlig oavsett om vi har lediga tjänster ute eller inte. Här har vi en möjlighet att presentera information ur ett förskole- och grundskoleperspektiv. I vårt arbete med att bygga upp vår sida har det varit ett tätt och smidigt samarbete med Skoljobbs layoutavdelning. Vår kontaktperson har varit snabb i återkopplingen och lyhörd till våra önskemål.
JEANETTE NORDIN, PERSONALADMINISTRATÖR

 

Stockholms stad Skarpnäcks SDF

Vi har insett vikten av att vara kommunikativa när vi möter potentiella framtida medarbetare därav har vi en kontinuerlig dialog med Skoljobb. Min kontaktperson, Nikolay, har ett trevligt och professionellt bemötande, är mycket in lyssnande och har ett förhållningssätt som gör att jag ville ta emot hans tjänster. Han har också många bra och kreativa lösningar på de problem eller utmaningar som jag stått inför. Ytterligare saker som jag värdesatt är att han alltid respekterat ett nej och har återkommit efter överenskommelse.
MONICA ULVEDE, AVDELNINGSCHEF, STOCKHOLMS STAD SKARPNÄCKS SDF

 

Skara Kommun

Via skoljobb kan kommunen få ett fönster ut mot hela landet. En bra rekrytering är en av de viktigaste framgångsfaktorerna för en verksamhet. När jag skulle rekrytera en ny verksamhetschef hade jag god hjälp av skoljobb.se. Att därtill få ett professionellt och trevligt bemötande samt en dialog om vikten av ett tydligt varumärke blir ett extra plus.
ULLA-STINA MILLTON, FÖRVALTNINGSCHEF BARN- OCH UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN SKARA

 

Halmstads kommun

Samarbetet med Skoljobb ger oss ett mervärde med många goda tips och råd samt ett bredare nätverk. Det har blivit lättare att jobba i ett helhetsperspektiv kring vårt varumärke som en strategi i att locka och behålla bra medarbetare och vi är mer kreativa i vår profilering som attraktiv arbetsgivare.
ANNA DOVERSKÄR, HR CHEF

 

Laholms kommun

Vi har samarbetat med Skoljobb under en längre tid och jag ser klara fördelar med att vi både når ut till rätt målgrupp men även har möjligheten att visa upp oss som arbetsgivare. Skoljobb erbjuder oss en god service med personlig prägel som jag upplever gör att vi når ut på ett bättre sätt än tidigare. Skoljobb ger oss fler kandidater med rätt bakgrund och kompetens. 
PER JANGEN, UTBILDNINGSCHEF

 

Edessaskolan

Att använda Skoljobb har ett dubbelt syfte för oss. För det första så är det ett sätt att rekrytera nya medarbetare, men en andra positiv effekt för oss som är väl så viktig är att vi talar om att vi finns för lärare och andra verksamma på olika skolor landet runt. Sedan att kontakterna med Skoljobb är enkla och smidiga gör det lätt att samarbeta med dem. 
OLLE WESTBERG, REKTOR

 

NTI skolan Eskilstuna

Jag blev rekryterad till mitt nya rektorsjobb med hjälp av Skoljobb. Jag ser det som en stor fördel att de enbart har fokus på skolan och att man där kan läsa om olika arbetsgivare. De man pratar med på Skoljobb är mycket tillmötesgående och det märks att de tycker om att hjälpa till. Jag rekommenderar varmt Skoljobb.se till andra arbetsgivare.
ANNA-LENA ANDERSSON, REKTOR

 

Lomma Kommun

Skoljobb är ett bra komplement till vår övriga annonsering i lokalpressen eftersom Skoljobb når hela landet. De pedagoger som söker jobb får en bra överblick av utbudet genom Skoljobb. Lomma kommun får också tillfälle att presentera sig på ett informativt och intressant sätt på Skoljobb.se. 
KERSTIN FERBAS, UTBILDNINGSCHEF

 

Gnesta kommun

Vi behövde rekrytera förskolechefer och även om skoljobb.se inte har just förskolan som specifikt varumärke så valde vi dem! Efter att ha tittat på deras upplägg så fanns inget annat val. Att få presentera sin kommun på det här sättet gör att annonser och kommunpresentationer framöver har tagit ett stort kliv framåt – Man lär sig att tänka till en extra gång! 
MONA ELVESKOG, BARN- OCH UTBILDNINGSCHEF

 

Härnösands kommun

Skoljobb har hjälpt oss att göra det visionära konkret. Vi blir tydligare i vår kommunikation och marknadsföring, vilket även har ökat vårt interna engagemang kring att stärka varumärket. Jag upplever att flexibiliteten med olika varianter av profilering på sajten, samt direktkontakt i support och rådgivning är några av Skoljobbs styrkor. 
JOHAN BORGGREN, UTVECKLINGSLEDARE

 

Sollentuna kommun

På Skoljobb profilerar vi oss som arbetsgivare och når målgruppen på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Vår kontaktperson på Skoljobb är engagerad och serviceinriktad. Vi får alltid ett trevligt bemötande och snabb hjälp med våra frågor.
MARIA HARTMAN, PERSONALSTRATEG

 

Stockholms Stad Utbilningsförvaltningen

Vi annonserar på flera ställen. Skoljobbs service, där arbetstagare kan prenumerera på lediga tjänster, har gjort att jag träffat fler kvalificerade personer som har fått nys om att vi behöver rekrytera skolledare. Jag uppfattar att fler och fler använder den tjänsten." 
MATS HUGE, CHEFREKRYTERARE.

 

Systerbirgitta®

Systerbirgitta® är ett företag som funnits sedan 2002 och arbetar med Elevhälsa åt friskolor. Vi har idag skolsystrar, kuratorer, psykologer, specialpedagoger med mera. Allt för den moderna Elevhälsan! Genom annonsering i tidningen Skolledarjobb har vi sett tydliga resultat. Genom tidningen så har vi nått stora delar av vår primära målgrupp och genom detta ökat antalet kunder över hela Sverige. Dessutom så finns tidningen i lärarrummet hela höstterminen vilket kommer stärka vårt varumärke på sikt. 
MICHAEL RAUSMAN - MARKNADSCHEF

 

Competens AB

Competens har under längre tid använt Skoljobb som främsta samarbetspartner för annonsering av lediga tjänster och för profilering av oss som arbetsgivare. Vi utannonserar kontinuerligt en ett flertal lediga tjänster och har fått in väldigt många kvalificerade ansökningar från kandidater som har sökt genom Skoljobbs hemsida, vilket visar på en träffsäker annonseringskälla. Vi är väldigt nöjda med möjligheterna att skapa en personlig företagspresentation på sidan, vilket är ytterligare ett sätt att marknadsföra vår verksamhet och ge en inblick av hur det är att arbeta hos oss. 
CORINNE SKULT, HR-ANSVARIG

 

Prima Selecta

I vårt samarbete med Skoljobb når vi skolledare som innehar de kvalitéer som vi och våra uppdragsgivare söker. Vidare får vi snabb och professionell service som vi och våra uppdragsgivare värdesätter högt. I några av våra uppdrag har samarbetet med Skoljobb varit helt avgörande för ett bra resultat! 
KENNETH KÖHLIN, PRIMA SELECTA

 

Oskarshamns kommun

Min nuvarande tjänst som förvaltningschef hittade jag genom Skoljobb.se. Ur ett arbetstagarperspektiv tycker jag Skoljobb.se är ett snyggt och lättanvänt forum som underlättade mitt sökande efter ny tjänst. Ur ett arbetsgivarperspektiv använder vi Skoljobb.se för att stärka vårt varumärke och skapa fler relationer till nya tänkbara arbetstagare.
EVA LUNDIN, FÖRVALTNINGSCHEF

 

Vetlanda kommun

När Njudungsgymnasiet i Vetlanda behövde en ny rektor tog vi kontakt med Skoljobb.
Genom Skoljobbs kontaktnät och med en kommunikativ och intresseväckande annonsering fick vi ett mycket stort antal sökande med goda meriter. Med Skoljobb fick vi dubbelt så många sökande till tjänsten som vi tidigare haft till rektorstjänster och kunde göra en mycket lyckad tillsättning.
LARS-ÅKE SIGFRIDSSON, GYMNASIECHEF

 

Linköpings kommun

Genom Skoljobb får vi fler sökande som matchar våra kvalitetskriterier, en professionell rådgivning samt ett värdefullt stöd kring profilering och val av media. 
LARS REJDNELL, BARN- OCH UNGDOMSCHEF

 

Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket

Jag hittade mitt nya jobb genom Skoljobb.se. Jag använder Skoljobb för att det är snyggt, professionellt och enkelt. Det är ett bra verktyg när man söker kvalificerade tjänster och man slipper drunkna i en uppsjö av erbjudanden som för mig inte är relevanta. Fokus ligger på skola och utbildning vilket underlättar när man letar nya karriärvägar. 
ANN-SOFIE MONTELIUS, REKTOR

 

Växjö kommun

Jag vet att det är svårt att hitta slöjdlärare med bra kompetens, och en tidigare kollega tipsade mig om Skoljobb.se. Genom deras nätverk fick jag flera kvalificerade sökanden och kort därefter hade jag anställt rätt person med rätt kompetens. Jag är väldigt glad över de tips och den service jag fick i mina kontakter med Skoljobb och kan varmt rekommendera detta till andra. 
INGER FÄLT ISAKSSON, REKTOR

 

Vittra AB

Vittra har under flera år använt sig av Skoljobb i vår rekrytering av nya medarbetare på våra skolor. Vi har valt Skoljobb som leverantör av Internetrekrytering för att vi värdesätter professionalitet, hög servicenivå och förmåga att skapa bra relationer. Vi uppskattar även den flexibilitet och det gensvar för nya tankar som vi upplevt i vårt samarbete med Skoljobb. Skoljobb har ett starkt kundfokus och det är viktigt för oss som vill ha hög kvalitet i det vi gör.
CECILIA GILLE, SKOLCHEF.

 

Kriminalvården

Skoljobb.se är en god hjälp när Kriminalvården, som relativt ny arbetsgivare inom utbildning, ska rekrytera lärare och rektorer. Kontakten är enkel och smidig. Vi får alltid ett positivt bemötande och man är lyhörd för våra behov. Skoljobb.se har förslag och idéer grundat på stor kunskap och erfarenhet som de gärna delar med sig av. Vi har lärt oss att det handlar om mer än att skaffa en annonsplats. Skoljobb.se ser helheten och månar om att vi ska nå fram med vårt budskap till dem vi vill attrahera till våra tjänster.
LENA AXELSSON, KLIENTUTBILDNINGSANSVARIG

 

Utbildningskontoret Södertälje kommun

Skoljobb har god kunskap om branschen och ger oss alltid ett trevligt bemötande! Vi har märkt en fördel med att annonsera i deras forum genom att det är nischat mot vår målgrupp. Genom deras kanaler och nätverk når vi fler verksamma pedagoger och kan marknadsföra oss mot personer med rätt kompetens! De erbjuder olika lösningar utefter vårt behov och är ett nöje att samarbeta med!
MIA NERBY, PERSONALKONSULT

 

Örebro kommun

Skoljobb är för oss en viktig samarbetspartner. De fångar helheten kring marknadsföring och profilering i kombination med annonsering på ett sätt som vi är väldigt nöjda med. Det finns en enkelhet i och med att kontaktpersonerna hos Skoljobb kan vår verksamhet och ger förslag på kreativa åtgärder som ger resultat i ett längre perspektiv.
JOHAN SVEDMARK, OMRÅDESCHEF

 

Ludvika Kommun

I vår senaste rektorsrekrytering använde vi Skoljobb.se i hopp om att bredda sökbilden och nå ut till fler bra kandidater. Vi upptäckte att vi fick ett bättre gensvar än tidigare i form av fler kvalificerade kandidater utanför närregionen! Därför planerar vi även att använda Skoljobb som kanal i framtida rekryteringar!
JENNY HANSEN, PERSONALSTRATEG

 

KF Gymnasiet

Vi har använt skoljobb i samband med rekrytering av en ny rektor till vår gymnasieskola. Skoljobb har varit fantastiskt engagerade, serviceinriktade och professionella i vårt samarbete. De har mött upp mig som kund på ett sätt som vida översteg mina förväntningar. Jag är övertygad om att vi genom skoljobb har lyckats attrahera de bästa kandidaterna.
MARIE WIKSBORG, PERSONAL OCH HR DIREKTÖR

 

Baggium AB

Att bygga ett starkt och attraktivt varumärke som arbetsgivare är en viktig del när vi ska attrahera, rekrytera och behålla nyckelanställda. Skoljobb hjälper till att profilera oss som en attraktiv och intressant arbetsgivare. Skoljobb har också en smidig lösning som automatisk publicerar våra annonser hos dem och deras partners. Sammantaget är det en kvalitativ helhetslösning.
PATRIK NYSTEDT, UTBILDNINGSCHEF

 

Impius Utvecklings AB

Vi kände att det var dags att lägga ner hagelbössan och börja skjuta prick istället. Därför kontaktade vi Skoljobb. 

Våra erfarenheter av dem är enbart positiva, att med riktad annonsering nå ut till personer som är intresserade och har rätt kompetens har underlättat anställningsprocessen. Skoljobb är också kreativa och initierade idéer om hur man kan profilera sig på bästa sätt. Detta har gett oss som är en liten och väldigt specifik verksamhet mycket.
KRISTIAN JOHANSSON & SVERKER CARLSSON, 
IMPIUS UTVECKLINGS AB

 

Älmhults kommun

Samarbetet med Skoljobb är effektivt och tydligt! Alltid direkt service och positiv anda. Vi känner att vi får handledning i rekryteringsprocessen och det stöd som vi kan förvänta oss. Skoljobb gör att vi breddar vårt rekryteringsarbete samtidigt som vi också fördjupar oss genom ett eller flera riktade uppdrag. Dessutom är det ett utmärkt sätt att marknadsföra Älmhults kommun!
ANNE HALLBERG, FÖRVALTNINGSCHEF

 

Tibro Kommun

Skolans uppdrag är svårt, det är omfattande och utmanade för oss alla och kräver därför välutbildad och ”rätt” personal. För en god måluppfyllelse och framåtsyftande skolutveckling är det av avgörande betydelse med framförallt en engagerad och kompetent lärarkår. Således torde rekrytering av pedagogisk personal vara den mest strategiskt viktiga framgångsfaktorn för en bra skola. Jag vill därför, till min hjälp vid rekrytering, ha det bästa till buds stående verktyg som skall underlätta, identifiera rätt målgrupp och erbjuda ett brett urval. Nöjt konstaterar jag att Skoljobb.se kan leverera den tjänsten. 

Att jag samtidigt med hjälp av Skoljobb.se kan marknadsföra både min kommun och mina skolor ser jag som en bonus.
EDDIE JELLINEK, FÖRVALTNINGSCHEF

 

Gävle kommun

Våra två förvaltningar har sedan drygt ett år ett samarbetsavtal med Skoljobb som är ett forum som väl överensstämmer med våra behov och målgrupper och som vi gärna vill synas i.

Vi har enbart positiva erfarenheter av detta samarbete. Vi upplever Skoljobb som professionella och de har stor respekt för oss som kunder. 

Skoljobb är en aktiv samarbetspartner med intresse för våra rekryteringsbehov. De är kreativa och initierar förslag till olika marknadsföringsåtgärder, publicerar och förmedlar lediga befattningar samt tar ansvar för och följer upp hur vi upplever samarbetet samt erbjuder statistik.
JAN JANSSON, PERSONALCHEF
MARGARETA BROLIN, PERSONALCHEF

 

Utbildningsborgen

Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skoljobb.se. Genom att annonsera på Skoljobb.se ser vi ett resultat av att kommunikationen når rätt målgrupp snabbt och enkelt.
BENGT WAHLSTEDT, TF VD

 

Skolverket

Äntligen har vi hittat en rekryteringskanal som fungerar. 
BARBRO ERIKSSON, UNDERVISNINGSRÅD

 

Svenska skolan i Beijing

Jag hittade mitt nya jobb genom Skoljobb.se! Jag planerar att använda Skoljobb och deras partners då jag rekryterar nya medarbetare till vår skola. 
MONA NYBERG, SVENSKA SKOLAN I BEIJING

Blombarn Förskolor AB

Vi hittade vår nya skolledare med hjälp av skoljobb.se. Skoljobb visade engagemang och kreativitet och jag planerar att använda Skoljobb och deras partners då jag framöver ska starta nya skolor.
ANNA PERSSON, FÖRSKOLECHEF