skoljobb.se

Du kan välja mellan följande tjänster

Rekrytering och bemanning av skolpersonal

Platsannons
Din platsannons publiceras och ligger sökbar på Skoljobb.se och partners. Annonsen mailas också till de som bevakar matchande yrkeskategorier och län. 


Profilannons
En platsannons med mer layout. Ser mer attraktiv och professionell ut för läsaren. Skoljobb layoutar en annons utifrån era önskemål. 

Presentation
Med en arbetsgivarpresentation kan ni med bild och text kan lyfta fram fördelarna med er verksamhet och er som arbetsgivare. Varje platsannons kopplas samman med presentationen och statistik visar att runt 25 % av de som läser annonser vill veta mer om en viss arbetsgivare om möjligheten finns. 

Banner
Drar extra trafik till er annons och synliggör ert företag till höger på skoljobb.se.

Samarbetsavtal
I ett avtal med Skoljobb ingår automatisk platsannonsering. Vår programvara scannar valfri webbsida (ex. AMS platsbank) efter era platsannonser och publicerar dem på Skoljobb + partners. I ett avtal med Skoljobb ingår, förutom platsannonsering, en Arbetsgivarpresentation där ni i bild och text kan lyfta fram fördelarna med er verksamhet och er som arbetsgivare. Varje platsannons kopplas samman med presentationen och statistik visar att runt 25 % av de som läser annonser vill veta mer om en viss arbetsgivare om möjligheten finns.

CV-sökning
Genom att söka i vår cv-databas kan du själv lätt hitta rätt kandidat. Då vi har över 5000 kandidater uppdelat på 190 yrkeskategorier går det att söka med stor precision. För att få veta mer, maila cvsok [at] skoljobb.se 

Statistik
Ni kan mycket enkelt mäta utfallet kring er annonsering hos oss. Vi mäter hur många som läst just er annons, ansökt om tjänsten, tipsat en vän eller klickat sig vidare till er hemsida m.m. Är du nyfiken på hur många matchande kandidater vi har i vår databas för just den tjänsten ni önskar tillsätta? Kontakta oss så berättar vi mer! Vi levererar statistik till de kunder som önskar. Statistik är kostnadsfritt. 
 

Annonsera på vår Facebooksida

Skoljobb har en populär och ökande sida på Facebook där du som är abonnemangskund på Skoljobb.se erbjuds att exponera dig. Det är en av Sveriges mest populära Facebooksidor inom skola, och den klart största som har fokus på arbetsmarknad, karriär och rekrytering. Vi erbjuder endast en kund per vecka att komma ut med sitt budskap här.

Outsourca hela din rekrytering

Vi samarbetar med marknadens mest ambitiösa rekryteringspartner - Din pedagog.

 

Vill du annonsera på Skoljobb.se - kontakta oss idag!

Vill du annonsera på Skoljobb så kontaktar du oss enklast via telefon eller mail så publicerar vi er annons redan samma dag!

Vad söker ni för kompetens till er arbetsplats? För de allra flesta företag är medarbetarna och den kompetens de besitter den viktigaste resursen och det som avgör företagets konkurrenskraft. Det är omöjligt att lyckas utan rätt kompetens på rätt plats. Rätt person på rätt plats ger de ekonomiska förutsättningar och konkurrensfördelar som krävs för att vara branschledande, och är vad vi på Skoljobb fokuserar på när vi hjälper dig med din annonsering. 

Genom Skoljobbs nätverk får du maximal exponering och når ut till många attraktiva arbetssökande inom kort. Skoljobb arbetar med över 170 olika yrkeskategorier inom pedagogisk sektor, därför blir vår matchning exakt.

Gör en offertförfrågan så tar vi kontakt med dig snarast. Offertförfrågan är givetvis inte bindande. 

Key Account Manager
Victor Eriksson
Telefon: +46 723 710 056
E-post: victor.eriksson [at] skoljobb.se