skoljobb.se

2 Lärare åk 3 på Mariaskolan i Stockholm

Ansök nu

2 Lärare åk 3 på Mariaskolan i Stockholm

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Mariaskolan är en treparallellig F-9 skola på Södermalm i Stockholm, ett stenkast från Zinkensdamms idrottsplats och Tantolunden. Här möts dagligen engagerade pedagoger/ lärare och elever i en gemensam strävan att göra en bra skola bättre.

Vår personal trivs i skolan och det innebär att det finns kompetens, nyfikenhet och samarbetsglädje i personalgruppen.

Arbetsbeskrivning
Vi söker två lärare till åk 3, en till vardera avdelning. Vi söker dig som är nyfiken och tycker det är roligt med utveckling och nya utmaningar samt är trygg och stabil gentemot elever och vårdnadshavare. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av arbete i grundskolans lägre år.

Kvalifikationer
Behörig lärare, åk 1-3. Lärarlegitimation.

Du skall ha gott lärarledarskap, god samarbetsförmåga, positiv vilja och förmåga att utveckla verksamheten och se möjligheter. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning. Du ska arbeta språkutvecklande och bidra till det kollegiala lärandet. 
 
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

Har du även erfarenhet av värdegrunds och trygghetsarbete så är det meriterande.
 
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-08-13
Antal lediga befattningar    2
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Stockholm
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4637

Kontakt    
Maria Mohlander, 0850840755
Hassan Salehian, 08-508 40 750

Facklig företrädare    
Jenny Pudja, LR, 08-508 40 781
Susanna Nelson, lärarförbundet, 08-508 40 761

Sista ansökningsdag    2018-08-06
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

2 Lärare åk 3 på Mariaskolan i Stockholm

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen