skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

På Skanskvarnsskolan, som ligger naturskönt i Årsta, med utsikt över Årstaviken och en stor välutrustad skolgård går det sammanlagt 485 elever. Skolan är en F- 6 skola. På skolan finns också högstadieelever inom grundsärskolan. Merparten av eleverna F-3 går på fritids och ca 90 elever går på klubben. Vi är sammanlagt ca 90 personal som på olika sätt arbetar med elevernas måluppfyllelse och välmående utifrån ett inkluderande och salutogent förhållningssätt. Skolans vision ligger till grund för all verksamhet och lyder enligt följande: "Varje elev som lämnar Skanskvarnsskolan har hög måluppfyllelse, god självkännedom, gott självförtroende och en god kommunikationsförmåga samt en bibehållen lust att lära och anta nya utmaningar."

Arbetsbeskrivning

Du arbetar som lärare i fritidshem i ett av skolans arbetslag som är årskursvis indelade i F-3. - Du planerar, genomför och utvärderar verksamheten med utgångspunkt från nationella mål och riktlinjer. - Du tillämpar ett varierat arbetssätt, uttrycksform och lärmiljöer. - Du erbjuder en meningsfull fritid som utgår ifrån elevernas behov, intressen och erfarenhet. - Du intar ett demokratiskt och empatiskt förhållningsätt. Där god omsorg kombinerat med undervisning, tillsammans stimulerar elevens utveckling och lärande.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare i fritidshem eller utbildad fritidspedagog

Det är meriterande om du är intresserad av att utveckla lek och rörelse med eleverna på fritidshemmet. Skolan ligger i anslutning till Årstaskogen och har dessutom en modern, stor och välutrustad skolgård som inbjuder till roliga aktiviteter

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6518
Kontakt
  • Peter Salomonsson, Bitr. rektor, 08-508 166 67
Facklig företrädare
  • Sanna Olsson, Lärarförbundet, 08-50816660
Publicerat 2018-10-11
Sista ansökningsdag 2018-10-25

2 Lärare i fritidshem på Skanskvarnsskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-25

Ansök nu

Dela detta jobb