skoljobb.se

2 lärare sökes till Hässelbygårdsskolans fantastiska lågstadie.

Ansök nu

2 lärare sökes till Hässelbygårdsskolans fantastiska lågstadie.

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

6 000 kronor mer i månaden under 2018!

Stockholm växer som aldrig förr och våra ambitioner är höga. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Och nu söker vi dig som önskar att utvecklas vidare tillsammans med oss.

Till Hässelbygårdsskolan i nordvästra Stockholm kommer elever från alla världens hörn för att få kunskaper och erfarenheter som rustar dem för mötet med resten av livet. Vi tror på våra elevers inneboende kapacitet och hjälper dem växa och utvecklas till de individer de vill vara. Vi vill vara den bästa skolan för våra elever och söker nu två lärare till vårt lågstadium. En till åk 1 och en till åk 2. Är du en av dem? Ta chansen att utveckla dig som lärare i en skola med stora möjligheter och utmaningar. Vi arbetar med noggrann uppföljning och utvärdering för att utveckla skolan utifrån teori och beprövad erfarenhet. Vi har genomtänkt fortbildning och ett systematiskt kollegialt lärande. Som lärare hos oss omges du av kollegor som är professionella och engagerade och tillsammans med en närvarande och stödjande skolledning ställer vi höga krav på varandra.

Under 2018 får legitimerade lärare på Hässelbygårdsskolan ett lönetillägg på 6000 kronor i månaden.

Nu söker vi dig /er som är examinerade lärare för yngre åldrar. Utöver det, är du/ni skickliga på att skapa goda relationer med elever och kollegor och du/ni ser det som en självklarhet att arbeta språkutvecklande på era lektioner.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    13 augusti eller så snart det går.
Antal lediga befattningar    2
Sysselsättningsgrad    100
Ort    Stockholm

Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4412
Kontakt    
Hanna Adolfi, 08-508 04 911

Dela detta jobb

2 lärare sökes till Hässelbygårdsskolans fantastiska lågstadie.

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen