skoljobb.se

2 trygghetsvärdar till Älvåkraskolan

Företag Älvsbyns kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

2 trygghetsvärdar till Älvåkraskolan

Att arbeta i en mindre kommun gör att du får chansen att prova på nya saker, att du får känna ansvar och förtroende i din yrkesroll samt att du utvecklas i ditt arbete. Att utvecklas genom att få en inblick och vara delaktig i hela processen gör att man växer som medarbetare. Vi tror även att både känna och ta ansvar är viktigt för utvecklingen. Det ger dessutom en mycket värdefull erfarenhet i det fortsatta arbetslivet. I Älvsbyns kommun hjälper vi varandra och arbetar tillsammans för att uppnå goda resultat. Vi ser fram emot din ansökan hos oss!

I Älvsbyn är vi måna om den yngre generationens medborgare och deras utbildning. Här samarbetar vi från liten till stor, från förskola till vuxenutbildning för att ge alla förutsättningar att kunna, vilja och våga omsätta sina drömmar! Barns och elevers utbildningstid ska präglas av delaktighet, variation, igenkännande och framtidstro.

Nu har du möjlighet att få vara med och vara en del av skolan i Älvsbyns kommun där vi fokuserar på kunskap och goda relationer. Där verksamheten utgår från vetenskap och beprövad erfarenhet. Där alla ska ges lika förutsättningar i en jämställd verksamhet. Du får möjlighet att få vara en del i en lärande organisation där kreativitet, inflytande och samarbete genomsyrar det livslånga lärandet, idag och i framtiden.

Älvåkraskolan bedriver verksamhet för grundskolans senare år åk 7 - 9. På Älvåkraskolan är även Parkskolans åk 6 placerade. Skolan är centralt belägen med sporthall, ishall, simhall, idrottsplats samt grönområden.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som trygghetsvärd består i att jobba nära eleverna främst på raster och övergångar mellan lektioner. Du jobbar operativt och tillser att skapa trygga raster för eleverna samt tar emot dem före skoldagens början och vid skoldagens slut. Du kommer delta vid busspåstigning för de elever som har skolskjuts, vid vissa tillfällen deltar du i omklädning vid idrott samt deltar vid rastaktiviteter, utevistelse och andra sociala situationer.

Under loven placeras du på något av kommunens fritidshem.

Kvalifikationer
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med barn och unga. Du är flexibel och handlingskraftig. Tjänsten kräver ett lågaffektivt förhållningssätt och god kommunikativ förmåga.

Meriterande för tjänsten är att du arbetat inom liknande område samt att du jobbat som ungdomsledare inom idrott eller annan verksamhet.

Vi erbjuder dig visstidsanställning på 100% under perioden 2023-08-14 t.o.m. 2023-12-31
Utdrag ur polisens belastningsregister krävs. Rekryteringen förutsätter att erforderliga beslut fattas.

Sista ansökningsdag 2023-06-11
Löpande intag kommer att ske och tjänsten kan komma att tillsättas innan söktiden löper ut.

Allmänt
Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden.

Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Älvsbyn är Norrbottens pärla.

I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig.

Kontaktpersoner

Pia Åhman

Biträdande rektor Älvåkraskolan

070-667 20 93

pia.ahman@edu.alvsbyn.se

Kommunal Älvsbyn

Facklig

0929-17000 vx

alvsbyn.norrbotten@kommunal.se

Vision Älvsbyn

Facklig

0929-17000 vx

Visionavd331alvsbyn@fv.vision.se

Dela detta jobb

2 trygghetsvärdar till Älvåkraskolan

Älvsbyns kommun