skoljobb.se

2 Vikarier till SFI

Företag Norsjö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-22

Ansök nu

2 Vikarier till SFI

Kom till vackra Norsjö med vår rika natur och våra vidsträckta skogar med ett omfattande sjösystem som inbjuder till fiske, fotvandring, kanotning och friluftscamping. Det finns ett rikt utbud av aktiviteter och upplevelser som ger oss meningsfulla fritidssysselsättningar och rekreation och stimulans för både kropp och själ. Här finns även ett rikt föreningsliv med många olika aktiviteter som passar både gammal som ung. Kommunen har en väl utbyggd skola, särskola, skolbarnomsorg och förskoleverksamhet. Skolverksamheten består även av grundskola/vuxenutbildning samt musikskola. Kommunens arbete genomsyras av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden.

Vill Du få chansen till ett spännande arbete inom skolan
Du ges möjlighet att jobba med människor och medverka till att ge dem stöd och hjälp och därmed även trygghet och ökad livskvalité.

Arbetsuppgifter: Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisning på SFI i Norsjö Du motiverar och stimulerar eleverna till att utvecklas och fullföljer uppdraget som lärare utifrån gällande styrdokument.

KVALIFIKATIONER
I första hand söker vi dig som har utbildning eller studerar inom området.. Erfarenhet av liknande arbete och annan arbetslivserfarenhet är också något vi värdesätter.

Det viktiga för jobbet är din personliga lämplighet. Du känner starkt engagemang, är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd i ditt arbete.

Omfattning: 100 %
Varaktighet: 20181210-20190630


Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten söks under förutsättning för erforderliga beslut.

Dela detta jobb

2 Vikarier till SFI

Norsjö kommun