skoljobb.se

3st fritidspedagoger

Företag Motala kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-25

Ansök nu

3st fritidspedagoger

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4100. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även skolbarnomsorg. Antalet månadsanställda uppgår till ca 640.

Skolenheten Klockrike/Fornåsa/Österstad består av tre skolor, Klockrike (skolår F-6 och fritids), Fornåsa (skolåren F-6 och fritids) och Österstad (skolår F-4 och fritids).

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill undervisa och fortsätta skolans utveckling inom fritidsverksamheten. Vi vill att du blir en del av det gemensamma arbetet där elevernas lärande står i fokus. I anställningen ingår att du aktivt deltar i samarbetet med skolans övriga personal och vårdnadshavare för att inspirera och motivera till delaktighet och måluppfyllelse.

Tjänsterna är placerade en per skola i Fornåsa, Klockrike och Österstad skolor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fritidspedagogexamen eller examen som lärare inom fritidshem.

Du ska vara samarbetsvillig, öppen och lyhörd i mötet med andra. Som lärare ska du ha förmåga att ansvara, planera, genomföra och följa upp verksamheten samt ha goda datakunskaper.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se samt anger ditt fullständiga personnummer. Det underlättar vår hantering av din ansökan.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

3st fritidspedagoger

Motala kommun