skoljobb.se

Om arbetsplatsen

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. 

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Aggerudsskolan är belägen i Karlskogas södra stadsdel. På skolan går det elever från förskoleklass till åk 6 och träningsskola åk 1-9. På skolan arbetar vi även med förberedelse för våra nyanlända elever. I dagsläget är vi ca 430 elever. Från och med ht 18 så finns det 3 fritidshemsavdelningar på skolan. Fritidsklubb för de äldre eleverna har vi gemensamt på södra området vid Skrantahuset. 

Om du är intresserad av att arbeta i arbetslag och ser lärande som en ständig process, då är du välkommen med din ansökan till oss

Arbetsuppgifter

Till Aggerudsskolan F-6 söker vi en lärare som kommer undervisa i svenska och so-ämnen i årskurs 4. Du kommer tillsammans med två övriga pedagoger att arbeta med åk 4 a och 4 b. Ni bildar ett trelärarskap för två klasser. I tjänsten ingår det att vara mentor för elever i årskursen. Du förväntas ha ett nära samarbete med övriga kollegor i årskursen och i arbetslaget.

Kvalifikationer

Du har en lärarexamen med inriktning mot grundskolans tidigare år med behörighet i svenska och samhällsorienterande ämnen, gärna i kombination med något ytterligare ämne. 

Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i nära samverkan med andra. Du tar ett stort ansvar för helheten i läraruppdraget, har ett gott bemötande utifrån värdegrund och elevsyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ord som strukturerad, tydlig och flexibel bör stämma in på dig.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-10-01

Tidsbegränsad till: 2019-06-13

6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   BUN 2018.0289

Övrigt

Vi har löpande urval och intervjuer så välkommen snarast med din ansökan.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

Sista ansökningsdag
2018-06-24
Arbetsplats
Karlskoga Kommun
Yrkeskategori
Lärare i grundskolan, årskurs 4-6

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1

Kontaktpersoner
Jenzine Fältskog
Rektor 0586-614 51
Annika Magnusson
Bitr. rektor 0586-612 11

Fackliga företrädare
Lärarförbundet
0586-621 27 lararforbundet@karlskoga.lararforbundet.se
LR, Eje Johansson
070-416 23 76

4-6 lärare med inriktning sv/so till Aggerudsskolan

Ansök nu

Dela detta jobb