skoljobb.se

Admin coordinator

Regioner
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Admin coordinator

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Denna tjänst skulle passa dig som är intresserad av utveckling, gillar ett varierande arbete, arbeta med barn, ungdomar och vuxna, att inspirera andra människor och vill göra skillnad!

Vi söker en erfaren och positiv team player som är välorganiserad och van att hålla många bollar i luften samtidigt, som kan se möjligheter och ta initiativ där det krävs. Tidiga morgnar och till viss del vara lite "on-call" ingår i tjänsten. Det är av största vikt att du är lika bekväm att kommunicera på både svenska och engelska eftersom hälften av vår personal är engelsktalande och arbetsspråket är engelska. Vi ser gärna att ansökan och cv skickas både på svenska och engelska.

Som administrativ koordinator är man ansvarig för lärarvikarier, skolbyggnaden och administrationen. Man jobbar i flera olika system och behöver ha bra IT vana. Du behöver heller inte vara främmande för att hoppa in och täcka en lektion själv om det skulle behövas med kort varsel. Den administrativa koordinatorn rapporterar direkt till Head of Administration och/eller skolans rektor. Det är av största vikt att du är lika bekväm att kommunicera på både svenska och engelska eftersom hälften av vår personal är engelsktalande och arbetsspråket är engelska.

 

Dela detta jobb

Admin coordinator

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB