skoljobb.se

Administrativ Chef

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Administrativ Chef

Arbetsuppgifter

Du ska bidra till att utveckla hela Vuxenutbildningen genom att bl.a. utveckla administrativa rutiner och stödsystem. Som administrativ chef ansvarar du för ekonomi (budget och uppföljning, bokslut),information och kommunikation, arbetsmiljö och arbetsledning för administrativ personal. Du kommer att vara en del av en Vuxenutbildningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Du ska högskoleutbildning inom ekonomi och goda kunskaper om arbetet med ekonomi eftersom du kommer att ha det övergripande ansvaret för redovisning av budget, uppföljning och prognos. Du får gärna ha erfarenhet från ekonomiarbete med inriktning vuxenutbildning.
Som administrativ chef är du även ansvarig för schemaläggningsprocessen. Du ska vara duktig på att följa upp lokalutnyttjandet, skapa och vidareutveckla skolans schema och de för schemat underliggande processerna.

Du är klok och tar ansvar för ditt arbetsområde och ger dina medarbetare utrymme att växa. Du är bra på att kommunicera, ge och ta feedback som motiverar dina medarbetare och kolleger. Det är ett krav att du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift. Eftersom tjänsten innebär många kontakter både inom och utanför förvaltningen, behöver du kunna kommunicera och samarbeta med många olika typer av människor.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som ledare i Lunds kommun har du genom ditt ledarskap en avgörande betydelse för verksamhetens kvalitet. Du har stort inflytande på hur medarbetare presterar och trivs samt hur servicen till eleverna är. Du har en stark drivkraft att utveckla verksamheten, medarbetarna och dig själv. Du inspirerar till engagemang, tillför energi och skapar lust i arbetet, har humor och verkar för ett tillåtande arbetsklimat. Du är en person som verkar enande och som finner näring i att se andra växa, lyckas och utvecklas. Vi förväntar oss att du är lyhörd, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du ska ha arbetat i ledande befattning och gärna ha intresse för pedagogiskt arbete och skola.
Erfarenhet krävs.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2019-12-01

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-09-30

Referensnummer

19-131
Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Mari Bergqvist
Title: Rektor
Telefon: 046- 359 74 91

Facklig(a) företrädare

Namn: Hänvisning genom kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Dela detta jobb

Administrativ Chef

Lunds kommun