skoljobb.se

Administratör förskola/skola, Barn- och utbildningsförvaltningen

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2019-02-21

Ansök nu

Administratör förskola/skola, Barn- och utbildningsförvaltningen

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Här finns ett rikt näringsliv med världskända företag i olika branscher – med plats för fler att förverkliga sina drömmar. I Mark finner du hög livskvalitet, trygghet för alla och fantastiska naturupplevelser. Hos oss bjuds du på undersköna miljöer bland dalgångar och sjöar samt ett rikt föreningsliv. Till Mark är det alltid nära från Göteborg, Borås och Varberg. Vi hoppas att just du är talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Barn- och utbildningsförvaltningens administratörer inom förskola/skola täcker verksamhetsområde från förskola till vuxenutbildningen. Gruppen består av ca 15 administratörer som är samlade under samma chef och har sin placering på en förskola eller skola.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en skoladministratör på 100%. En nyckelperson i arbetet med att göra förskola/skola till en god arbetsplats. Du förväntas ta ett självständigt ansvar för de administrativa uppgifterna, såsom barn- och elevregistreringar, ekonomi- och personaladministration, vikarieanskaffning, statistik samt fungera som en expertanvändare av verksamheternas olika datasystem. I arbetet ingår mycket olika kontakter med ledning, personal, föräldrar och elever.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som kombinerar en god struktur och ordning i arbetet med en serviceanda. Du har eftergymnasial utbildning. Du har genom utbildning och/eller erfarenhet skaffat dig goda kunskaper inom administration. Den vi söker förutsätts bidra till utveckling av förskolan/skolans administrativa rutiner. Vi förutsätter att du behärskar Officepaketet och det är meriterande om du kan Procapita, Visma och Time Care Pool.

Du har en viktig roll och det krävs att du är strukturerad, har god förmåga att organisera och prioritera. Det är också viktigt att du är lösningsorienterad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är duktig på att skapa och bibehålla goda relationer med såväl vuxna som barn på arbetsplatsen. Arbetet förutsätter att du snabbt kan sätta dig in i arbetsuppgifterna och kan hantera ett arbete med många olika moment, ibland under tidspress.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Administratör förskola/skola, Barn- och utbildningsförvaltningen

Marks kommun