skoljobb.se

logga

Administratör till Askeby och Bankekinds skolor och fritidshem

Regioner
Utgår

2020-10-30

Ansök nu

Administratör till Askeby och Bankekinds skolor och fritidshem

Sista ansökningsdatum: 2020-10-30
Referensnummer: 5690

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Dela annonsen via sociala medier:

   

Kontaktperson:

Linda Edin, Rektor, 013-205592, linda.edin@linkoping.se

Susanna Ljungström, Biträdande rektor, 013-205581, susanna.ljungstrom@linkoping.se

Kristina Palm, Facklig representant Vision, 013-205811, kristina.palm@linkoping.se

 

Ansök här! För dig med skyddad identitet

 

Om arbetsplatsen

Välkommen att arbeta hos oss i Askeby och Bankekind! Vi är två skolor inom samma rektorsområde som ligger på landsbygden i östra skolområdet. Skolorna utgör en central del av orterna med närhet till skogen och en vacker närmiljö. På våra två skolor möter vi tillsammans ca 250 elever varje dag. Våra verksamheter präglas av närhet, engagemang och trygghet både för elever och personal. Det är viktigt för oss att vi trivs tillsammans och hjälps åt i våra uppdrag. På våra två skolor och fritidshem är vi tillsammans ca 30 st i personalstyrkan som arbetar för att skapa en god och stimulerande skolvardag för våra elever.

Arbetsbeskrivning

Att vara administratör hos oss innebär att vara stöd till ledningen och verksamheten. Du kommer att ha daglig kontakt och ge service till chef, medarbetare, elever och vårdnadshavare. Du är därför viktig som verksamhetens ansikte utåt.

Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter såsom personal- löneadministration, elevadministration och fakturahantering. De administrativa system som främst används är Heroma, Extens, W3D3 och Agresso. Även om arbetsuppgifterna utförs med olika administrativa verktyg, handlar uppdraget i grunden om att ge service. Du kommer att ingå i ett administrativt nätverk där det finns möjlighet att utbyta erfarenheter, få information och kompetensutveckling riktad mot din yrkesgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial utbildning. Erfarenhet av arbete med löne-, ekonomi-och/ eller personaladministration är meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i svenska språket då det är en förutsättning för att kunna utföra förekommande dokumentation och kommunikation med andra. Erfarenhet av arbete som skoladministratör är meriterande.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar självständigt och strukturerat och tar stort ansvar för ditt arbetsområde och för att hålla uppsatta deadlines. Du har god serviceförmåga och kan se de behov som finns i den administrativa uppdraget. Vidare samarbetar du bra med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är flexibel samtidigt som du är noggrann och väl medveten om kvalitetsstandard.

Information om tjänsten

Tillträde: Efter överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 5690

Dela detta jobb

logga
Administratör till Askeby och Bankekinds skolor och fritidshem

Linköpings kommun