skoljobb.se

Administratör till Utbildningsförvaltningen

Ansök nu

Administratör till Utbildningsförvaltningen

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

På utbildningsförvaltningens avdelning Kansli, Personal och Utbildningsadministration arbetar en chef och elva medarbetare. Avdelningens uppdrag är att arbeta med de strategiska och operativa frågorna som rör kansli, personal och utbildningsadministration. Vår verksamhetsidé innebär att vi arbetar nära och engagerat med fokus på våra målgruppers behov. Syftet är att utföra ett professionellt arbete som underlättar och främjar kärnverksamheten. Vi stödjer, förvaltar, utvecklar och följer upp verksamheten med våra administrativa processer.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en administratörsassistent på 50% från 1 april till 15 okt 2019, då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig. Arbetstiden kan läggas flexibelt, men huvudsakligen ser vi gärna att arbetstiden förläggs 8-12. Du kommer att jobba i vårt utbildningsadministrativa system som heter IST Administration.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Fakturering/debitering
- Posthantering
- Arkivering
- Registrera och kvalitetssäkra uppgifter i vårt verksamhetssystem så som placering, köhantering och debitering.
- Säkerställa maxtaxa inom förskola och fritidshem
- Ta ansvar för att administrativa processer följer lagar och regler samt följa upp efterlevnaden av fattade beslut

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning. Erfarenhet av administrativt arbete i digitala miljöer eller erfarenhet av utbildningsadministration och utbildningsadministrativa system är meriterande.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, har goda IT-kunskaper och du är självklart väl förtrogen med Officepaketet. Du är serviceorienterad och drivs att våra kunder får rätt hjälp. Du minimerar felaktigheter och säkerställer kvalité genom att rätt uppgifter ligger på rätt plats i vårt system.

Du tar egna initiativ för att lösa kundernas frågor. Du besitter egenskapen att, trots stressiga situationer, hålla god struktur och ordning på dina arbetsuppgifter. De uppgifter du registrerar och godkänner i förvaltningens olika datasystem representerar utbildningsförvaltningen som myndighet ut mot medborgare.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Dela detta jobb

Administratör till Utbildningsförvaltningen

Bodens kommun