skoljobb.se

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Adolf Fredriks musikklasser Farsta åk 4-9, består av ca 300 elever som antagits via färdighetsprov. Musikprofilen är välfungerande med god kvalitet på undervisningen och höga resultat. Musikklasserna ger ca 50 konserter per år och samarbetar med andra kulturinstitutioner i hela Stockholm, nationellt och internationellt. Skolan har en egen aula som rymmer en publik på 500 personer. Farsta grundskola Adolf Fredriks musikklasser är en kommunal grundskola åk f-9, centralt belägen i Farsta centrum. Skolan har ca 1000 elever, 175 personal och nyrenoverade lokaler. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vara med och inspirera och leda barn och ungdomar i musik och körsång på hög konstnärlig nivå. Du kommer att ingå i ett musiklärarlag och tillsammans med kollegor bära och utveckla musikprofilen Adolf Fredriks musikklasser i Farsta grundskola. Du samarbetar med all personal på skolan kring det som berör skolan som helhet. Du planerar undervisning, konserter och andra evenemang, har kontakt med vårdnadshavare, utvärderar och utvecklar utbildningen för varje elev utifrån ett systematiskt förhållningssätt kring resultat och mål. Du brinner för körsång med barn och unga är inspirerande, modig och kreativ. Du är väl förtrogen med LGR 22.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad körpedagog/dirigent och legitimerad musiklärare. Du har erfarenhet av att leda barn och ungdomskörer på hög internationell nivå. Du är klassiskt skolad men kan röra dig fritt inom alla genrer. Du hanterar partitur och pianoackompanjemang med lätthet. Du har genomgått påbyggnadsutbildning körpedagog/kördirigent eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att undervisa i musikklasser med Körsång som profil.

Övrigt

Vi tillämpar undervisningsprov i urvalsprocessen. I tjänsten ingår konsertverksamhet på vissa kvällar och helger som du själv är med och planerar.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Adolf Fredriks musikklasser Farsta Körpedagog/musiklärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Dela detta jobb