skoljobb.se

Alviksskolan söker elevassistenter med diabeteskompetens

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-22

Ansök nu

Alviksskolan söker elevassistenter med diabeteskompetens

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Alviksskolan är en kommunal F-9 skola i Bromma som är integrerad i Stockholms enda F-9 skola för elever med hörselnedsättning. Vi har ett tätt samarbete med Stockholms Universitet, eftersom vi är en Övningsskola och utbildar morgondagens lärare. På Alviksskolan har vi ett formativt och språkutvecklande arbetssätt.                 
 
Läs mer på http://alviksskolan.stockholm.se

Arbetsbeskrivning

Som elevassistent är du elevens extra stöd och hjälper eleven/eleverna att skapa struktur som gör det möjligt att komma vidare med skolarbetet. Du kommer arbeta under hela skoldagen tillsammans med lärare och övrig personal för att stödja främst en elev på mellanstadiet i skolarbetet och under rastverksamheten. Stödja elev med diabetes. Tillsammans med kollegor på skolan medverkar du till en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för eleverna. Under höstterminen kommer du främst arbeta med en elev som har diabetes och därför behöver särskilt stöd.

Kvalifikationer

Du ska ha en utbildning som socialpedagog, gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Du ska ha erfarenhet att jobba med elever som har diabetes. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Du har god förmåga att bygga goda relationer och samarbeta med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

 Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning till och med 2018-12-21. Intervjuer kan genomföras under annonseringstiden.

Provanställning kan tillämpas.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Snarast
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Bromma/Alvik
Referensnummer    2018/5164

Kontakt    
Cecilia Ideborg, biträdande rektor F-3, cecilia.ideborg@stockholm.se

Facklig företrädare    
Ihsan Kilic, Kommunal, ihsan.kilic@stockholm.se

Sista ansökningsdag    2018-08-22
Utbildningskrav    Gymnasium

Dela detta jobb

Alviksskolan söker elevassistenter med diabeteskompetens

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen