skoljobb.se

Alviksskolan söker legitimerad musiklärare i årskurs 4-9

Ansök nu

Alviksskolan söker legitimerad musiklärare i årskurs 4-9

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.
Arbetsplatsbeskrivning

Alviksskolan är en kommunal F-9 skola i Bromma som är integrerad i Stockholms enda F-9 skola för elever med hörselanpassning. Skolan har cirka 1000 elever och här jobbar cirka 180 anställda med att sätta eleven i fokus under hela skoldagen. Vi vill att våra elever ska lyckas i livet genom att få en bra start på Alviksskolan. Våra medarbetare är engagerade, har en stor vilja att utveckla och förbättra skolan. Vi tar gemensamt ansvar på skolan för att göra roliga saker och trivas på arbetsplatsen. Det är viktigt att ha kul på jobbet tillsammans med kollegor och elever! På Alviksskolan har vi ett formativt förhållningssätt, vi gillar att utveckla nya undervisningsmetoder för att mötet mellan elever och oss vuxna på skolan ska bli så bra som möjligt.                 
 
Läs mer på http://alviksskolan.stockholm.se

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är en erfaren, engagerad och positiv musiklärare som ska undervisa i  musik i årskurs 4-9. Tjänsten är en heltidstjänst. Som lärare har du unika möjligheter att påverka och bidra till elevernas utveckling utifrån dess egna förutsättningar och du ska kunna ta tillvara och utveckla den kompetens som finns i klasserna. Tillsammans med de andra musiklärarna på Alviksskolan kommer du ansvara för att planera och genomföra de musikarrangemang som anordnas under läsåret.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad musiklärare. Du är professionell, självständig och engagerad i arbetet med elevernas utveckling för att nå skolans mål samt väl förtrogen med gällande styrdokument. Du sätter eleven i centrum i alla situationer, du har en positiv elevsyn samt att du har en god förmåga att utveckla och planera undervisningen i samarbete med kollegor. Du är tydlig och ansvarstagande. Du har även lätt för att samarbeta med elever och vårdnadshavare så väl som medarbetare och skolledning.

Det är meriterande om du har behörighet att undervisa i fler ämnen än musik. 

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.

Övrigt

Intervjuer kan ske under annonseringstiden. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-11-15 eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1

Sysselsättningsgrad    100 %
Ort    Alvik, Bromma
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/5895

Kontakt    
Cecilia Ideborg, biträdande rektor, cecilia.ideborg@stockholm.se

Facklig företrädare    
Petra Rosengren-Burén, Lärarförbundet, 08-50807128
Åsa Åkrstedt, Lärarnas Riksförbund, asa.akerstedt@stockholm.se
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Alviksskolan söker legitimerad musiklärare i årskurs 4-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen