skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Alviksskolan är en kommunal F-9 skola i Bromma som är integrerad i Stockholms enda F-9 skola för elever med hörselanpassning. Skolan har cirka 1000 elever och här jobbar cirka 180 anställda med att sätta eleven i fokus under hela skoldagen. Vi vill att våra elever ska lyckas i livet genom att få en bra start på Alviksskolan. Våra medarbetare är engagerade, har en stor vilja att utveckla och förbättra skolan. Vi tar gemensamt ansvar på skolan för att göra roliga saker och trivas på arbetsplatsen. Det är viktigt att ha kul på jobbet tillsammans med kollegor och elever! På Alviksskolan har vi ett formativt förhållningssätt, vi gillar att utveckla nya undervisningsmetoder för att mötet mellan elever och oss vuxna på skolan ska bli så bra som möjligt.                  
 
Läs mer på http://alviksskolan.stockholm.se

Arbetsbeskrivning

Som pedagog med samordnings uppdrag kommer du ha huvudansvar för högstadiets rastverksamhet, men även vara spindeln i nätet för att  samordna våra olika stadiers rastverksamheter. Du kommer tillsammans med kollegor ta fram en handlingsplan för hur vi arbetar med aktiva raster och klassrum. I arbetet ingår att vara skolans representant i stadens nätverket för "Spring i benen". Du kommer vara en del av skolans trygghetsgrupp. På skolan är du med och medverkar till en positiv, meningsfull och utvecklande miljö med många fysiska aktiviteter för eleverna.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med stadens nätverk för               "Spring i benen". Meriterande är att du deltagit i utvecklingsarbete kring att öka den fysiska aktiviteten och mer rörelse i skolan. Du har förmågan att samordna arbetet med aktiva raster och klassrum i skolan. Du känner till trivselledarprogrammet och använder gärna det i rastverksamheten.

Utbildning som socialpedagog, gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.

Som person är du engagerad, flexibel och inspirerande. Du har god förmåga att bygga goda relationer och samarbeta med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Övrigt

Intervjuer kommer genomföras under annonseringstiden.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12 eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2129

Kontakt    
Johanna Melin, biträdande rektor, 076-120 71 16
Facklig företrädare    
Petra Rosengren-Burén, Lärarförbundet, 08-50807128
Marianne Bäckström, Lärarnas Riksförbund, marianne.backstrom.liljedahl@stockholm.se
Kommunal, skola-service.norr.stockholm@kommunal.se
Utbildningskrav    Gymnasium

Alviksskolan söker pedagog med samordningsansvar för raster F-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-25

Ansök nu

Dela detta jobb