skoljobb.se

logo

Är det du som är vår kollega på Hjortsjöskolan 4-6?

Regioner
Utgår

2023-06-16

Ansök nu

Är det du som är vår kollega på Hjortsjöskolan 4-6?

Om arbetsplatsen

Visst är det spännande med ett arbete där du får utveckla både dig själv och andra? Vi växer och behöver därför rekrytera fler lärare till vår skola! Tillsammans är vi fjorton klasser i tre årskurser. Vi har en fritidsverksamhet för äldre elever, Klubben. På skolan finns också en särskild undervisningsgrupp som kallas för Flexen.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med lärare i ett elevnära arbetssätt. Lärarna arbetar i team i årskurser och du arbetar i två eller tre klasser, men som ett team runt alla elever. Du får chansen att bygga starka goda relationer som också leder till en trygg lärmiljö och undervisning. Du arbetar i nära samverkan med elevhälsoteamet. I klassrummet arbetar du utifrån elevers och gruppers olika behov och du har ett tydligt och tryggt ledarskap. I Vaggeryds kommun arbetar vi med att ständigt utveckla vår undervisning och du får här chansen att tillsammans med andra lärare diskutera undervisning, testa, utvärdera och testa igen för att ständigt utveckla elevernas lärande. I Vaggeryds kommun arbetar vi med ämnesdidaktiskt kollegium, dvs du tillsammans med ämneskollegor både på din enhet men också kommunövergripande för att undervisningen ska utvecklas och vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Vi är en arbetsplats där vi har högt i tak och tycker om att göra roliga saker tillsammans, både inom teamen, men också i det stora kollegiet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med ämneskompetens för grundskolans åk 4-6. Vi förutsätter att du har elevernas lärande i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Du är en trygg ledare i klassrummet och arbetar aktivt med elevernas kunskapsinlärning på både individnivå och gruppnivå. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor på skolan. Vidare är du är drivande, engagerad, tar egna initiativ och vill vara med och utveckla verksamheten. Vi har möjlighet att forma tjänsten efter din ämnesbehörighet, dock är det extra meriterande med behörighet i kärnämnena svenska, matematik och/eller engelska. Vi lägger stor vikt vid ledaregenskaper, ett salutogent förhållningssätt och elevsyn. Har du lärarlegitimation, drivkraft och vill vara en del av vår verksamhet? Tveka inte på att söka dig till oss!


Anställningens omfattning

Tillträde: 2023-08-10

eller enligt överenskommelse. Rekryteringsprocessen kommer att starta före tiden för ansökningstiden är i gång och intervjuer sker löpande som ansökningar kommer in.


Ersättning

Löneform: Månadslön


Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Är det du som är vår kollega på Hjortsjöskolan 4-6?

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen