skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Årstaskolan är en växande F-9 skola med 980 elever och 150 medarbetare. Vår uttalade ambition är att vara en bra skola för alla de elever som går hos oss, med utgångspunkt i deras förutsättningar och behov. Våra ledord är höga förväntningar, synlighet, ledarskap och lärandekultur. Vi är och vill vara en skola med en varm atmosfär samt systematik, innovation och kreativitet i fokus. Skolan har en medarbetargrupp med hög kompetensnivå och ett väl utbyggt elevhälsoteam som tar avstamp i ett tvärprofessionellt synsätt samt att elevhälsan startar i klassrummet. Årstaskolan har ett välutvecklat digitalt ekosystem som erbjuder mycket goda digitala möjligheter som stöd för pedagogiska idéer. Vi har 1-1 i 4-9 (iPad) och 1-2 i F-3 samt ett nyutrustat makerspace. Rörelse och elevaktiva hela skoldagen tillhör de utvecklingsområden vi fokuserar på under året, tillsammans med systematiskt kvalitetsarbete och goda studieresultat.

Arbetsbeskrivning

Som speciallärare har du en god förmåga att anpassa undervisningen utifrån alla elevers olika behov, förutsättningar och sätt att lära. Varje elev är unik och din uppgift som speciallärare är att kunna erbjuda eleverna strategier, verktyg och handledning för att elevernas förutsättningar att nå målen ska öka. Vi vill även att du har goda ledaregenskaper och förmåga att skapa goda relationer till kollegor, elever och vårdnadshavare. En av våra speciallärare kommer att vara föräldraledig under vårterminen 2019. Vi söker med anledning av detta någon som kan vikariera på den tjänsten under vårterminen.

Kvalifikationer

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    20190109
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    60%
Ort    Årsta
Referensnummer    2018/6484

Kontakt    
Susanne Van Der Kwast, 0850846289

Sista ansökningsdag    2018-10-24
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Årstaskolan söker en speciallärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-24

Ansök nu

Dela detta jobb