skoljobb.se

Aspnäsenheten söker en Förskollärare till Aspnäs förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-03

Ansök nu

Aspnäsenheten söker en Förskollärare till Aspnäs förskola

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Aspnäs för- och grundskolor ligger beläget i centrala Jakobsberg med gångavstånd till pendeltåg. Till verksamheten hör Aspnässkolan, en liten tvåparallellig F-5-skola med cirka 240 elever, förskolorna Kastanjen och Aspnäs samt Jakobsbergs öppna förskola.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig förskollärare som vill vara med och utveckla Aspnäs förskola. Vi söker dig med stor ambition, nyfikenhet och glädje till att utveckla förskolans pedagogiska verksamhet i samspel med kollegor och barn. Vi vill att du ser den pedagogiska miljön, leken, och pedagogisk dokumentation som en viktig del i barns lärande och samspel.

Som förskollärare ser vi att du bedriver och utvecklar verksamheten i enlighet med förskolans läroplan och styrdokument. Du kommer att, tillsammans med dina kollegor leda, planera och arbeta med barns utveckling och lärande. Du ser vikten av att alla i arbetslaget blir delaktiga och att ni arbetar som ett team. Vårt mål är att alla barn ska känna trygghet med all personal, därav lägger vi stor vikt vid samarbete mellan avdelningarna.

Pedagogerna har i samråd med vår förskolechef och biträdande förskolechef möjlighet till stort inflytande i vår verksamhet. Vi erbjuder dig bl.a., pedagogisk handledning, klämdagar och arbetstidsförkortning i samband med helgdagar.

Vill du vara med att för Järfällas barn framåt? Välkommen att skicka in din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är examinerad förskollärare. Har du erfarenhet sedan tidigare ser vi det som meriterande.
Som person är du positiv och har god samarbetsförmåga. Du har även förmågan att skapa goda relationer med bl.a. barn, medarbetare och vårdnadshavare. Du ska vara initiativrik och se möjligheter i det pedagogiska och praktiska arbetet genom att utgå från barnets intresse och erfarenhet. Du behöver också ha goda IKT-kunskaper.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Förmåner:
Som anställd i Järfälla kommun har du ett antal förmåner som till exempel:
Förmånsportal "Förmån Järfälla" med ett brett antal utbud av förmåner till rabatterade priser
Friskvårdsbidrag på 1500 kronor

Dela detta jobb

Aspnäsenheten söker en Förskollärare till Aspnäs förskola

Järfälla kommun