skoljobb.se

Aspnäsenheten söker Förskollärare till Öppna förskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-03

Ansök nu

Aspnäsenheten söker Förskollärare till Öppna förskolan

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Aspnäs för- och grundskolor ligger beläget i centrala Jakobsberg med gångavstånd till pendeltåg. Till verksamheten hör Aspnässkolan, en liten tvåparallellig F-5-skola med cirka 240 elever, förskolorna Kastanjen och Aspnäs samt Jakobsbergs öppna förskola.

ARBETSUPPGIFTER
Den öppna förskolan har i uppdrag att erbjuda barn en pedagogisk verksamhet i samarbete med de medföljande vuxna samtidigt som de vuxna ges möjlighet till social gemenskap. Här vistas barn mellan 0-5 år som inte är inskrivna i förskola tillsammans med vårdnadshavare. Öppna förskolan samarbetar med socialförvaltningen, BVC och BMM. Verksamheten har höga besökssiffror och är en uppskattad del i många barn och vårdnadshavares vardag. Du får gärna vara intresserad av babyrytmik och babymassage då det är en del av den dagliga sångstunden. Som anställda hos oss får du pedagogisk handledning, klämdagar och arbetstidsförkortning i samband med helgdagar.

Du som förskollärare är ansvarig för helheten i det pedagogiska arbetet på öppna förskolan. Du ansvarar för att planera, leda, utveckla och bedriva verksamheten enligt öppna förskolans styrdokument. Du har ansvar för att skapa och utveckla en trygg miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet och lärande tillsammans med deras vårdnadshavare samt kunna ge stöd till dem. Du har ett samarbete med övriga öppna förskolor i kommunen.

Besök gärna vår Facebooksida, Öppna Förskolan Myran Jakobsberg, för att se hur vi arbetar idag.

Vill du vara med att föra Järfällas barn framåt? Välkommen att skicka in din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har Förskollärarutbildning eller utbildning för lärare mot yngre åldrar.

Du ska ta ansvar för dina arbetsuppgifter, se möjligheter i förändringar, lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt, värdesätta olikheter och lägga stor vikt att samarbeta med övriga öppna förskolor i kommunen och barnens vårdnadshavare. Du ska ha ett helhetsansvar, vilket innebär att du leder och organiserar arbetet så att en trygg miljö skapas som grundar sig på ömsesidig respekt och samarbete med föräldrar och vårdnadshavare.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i öppen förskola/förskola med barn 1-5 år.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Förmåner:
Som anställd i Järfälla kommun har du ett antal förmåner som till exempel:
Förmånsportal "Förmån Järfälla" med ett brett antal utbud av förmåner till rabatterade priser
Friskvårdsbidrag på 1500 kronor

Dela detta jobb

Aspnäsenheten söker Förskollärare till Öppna förskolan

Järfälla kommun