skoljobb.se

Aspnäsenheten söker lärare åk 4-6

Regioner
Utgår

2018-12-19

Ansök nu

Aspnäsenheten söker lärare åk 4-6

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Aspnäs för- och grundskolor ligger beläget i centrala Jakobsberg med gångavstånd till pendeltåg. Till verksamheten hör Aspnässkolan, en liten tvåparallellig F-5-skola med cirka 240 elever samt förberedelseklasser för nyanlända elever, förskolorna Kastanjen och Aspnäs samt Jakobsbergs öppna förskola.
Aspnässkolan är kommunens äldsta med historia från mitten av 1800-talet. Skolan har hög personaltäthet, och befinner sig i en spännande utvecklingsfas.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som har lärarlegitimation för undervisning i åk 4-6. På Aspnässkolan arbetar vi för att göra skillnad för våra elever och har en elevsyn om att alla elever kan prestera med rätt förutsättningar i klassrummet.

Vill du vara med att tillsammans med övriga kollegor fortsätta att vidareutveckla en inkluderande skola med goda utvecklingsmöjligheter för varje elev, då är du rätt person för oss.

Du bedriver en varierad och kreativ undervisning som stärker eleverna både i deras personliga utveckling och i sin kunskapsutveckling. I ditt uppdrag ingår att utifrån läroplanens mål planera, genomföra och utvärdera undervisningen utifrån varje enskild elevs behov. På Aspnässkolan sätter vi stort värde vid det kollegiala lärandet och tillsammans med övrig personal arbetar ni för en god lär-och arbetsmiljö och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Vill du vara med att föra Järfällas elever framåt? Välkommen att skicka in din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Du som söker har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i åk 4-6. Har du erfarenhet sedan tidigare ser vi det som meriterande.

Du skapar goda och förtroendeingivande relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är en trygg och stark ledare och bemöter din omgivning med respekt, lyhördhet och nyfikenhet. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och har god förmåga att omsätta dem praktiskt i det dagliga arbetet. Du har ett inkluderande synsätt och har förmågan att se hur den enskilda elevens behov bäst tillgodoses. Du tror på en mångkulturell skola i ett mångkulturellt samhälle och vill arbeta för det.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Förmåner:
Som anställd i Järfälla kommun har du ett antal förmåner som till exempel:
Förmånsportal "Förmån Järfälla" med ett brett utbud av förmåner till rabatterade priser
Friskvårdsbidrag på 1500 kronor

Dela detta jobb

Aspnäsenheten söker lärare åk 4-6

Järfälla kommun