skoljobb.se

Aspnäsenheten söker lärare i Svenska som andraspråk

Regioner
Utgår

2018-10-03

Ansök nu

Aspnäsenheten söker lärare i Svenska som andraspråk

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Aspnäs för- och grundskolor ligger beläget i centrala Jakobsberg med gångavstånd till pendeltåg. Till verksamheten hör Aspnässkolan, en liten tvåparallellig F-5-skola med cirka 240 elever samt förberedelseklasser för nyanlända elever, förskolorna Kastanjen och Aspnäs samt Jakobsbergs öppna förskola.
Aspnässkolan är kommunens äldsta med historia från mitten av 1800-talet. Skolan har hög personaltäthet, och befinner sig i en spännande utvecklingsfas.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig som vill undervisa i svenska som andra språk. Tillsammans med klassläraren som undervisar i svenska planerar och genomför du undervisningen i Sva, antingen i klassrummet med klassläraren eller i annan lokal - helt beroende på vad som lämpar sig bäst för det planerade området. Tillsammans med skolans specialpedagog kommer du att testa och utvärdera elevernas behov av undervisning i Sva.

Vill du vara med att föra Järfällas elever framåt? Välkommen att skicka in din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Du skall vara legitimerad lärare med behörighet att undervisa i Sva. Har du erfarenhet sedan tidigare ser vi det som meriterande.

Du skapar goda relationer, såväl med elever som med vårdnadshavare, byggda på förtroende och respekt. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och har god förmåga att omsätta dem praktiskt i det dagliga arbetet. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Du tror på en mångkulturell skola i ett mångkulturellt samhälle och vill arbeta för det.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Som anställd i Järfälla kommun har du ett antal förmåner som till exempel:
Förmånsportal "Förmån Järfälla" med ett brett utbud av förmåner till rabatterade priser
Friskvårdsbidrag på 1500 kronor

Dela detta jobb

Aspnäsenheten söker lärare i Svenska som andraspråk

Järfälla kommun