skoljobb.se

Assistant Principal

About this vacancy

Biträdande rektor / Biträdande Rektor

Detta är en fantastisk roll för en högpotentiell assistentchef att gå med i och utmärkt skola i ett växande företag. Det är en mycket synlig ledarroll med stora förväntningar.

Internationella Engelska Skolan är en verkligt internationell skola. Vi har personliga och studenter från hela världen som hjälper till en dynamisk internationell atmosfär. Våra skolor är tvåspråkiga med upp till 50% av undervisningen på engelska och följer den svenska nationella läroplanen.

Internationella Engelska Skolan Linköping är en skola för årskurs 4-9 med 760 elever och 90 anställda. Det är en skola där varje elev ses och där du får möjlighet att göra skillnad i deras liv. (Plus allt som är specifikt för din skola)

Rollen

Assistent rektor kommer att leda skolan framåt i pastorala frågor. Du kommer att bygga på och implementera beteende- och välfärdssystem i skolan, så att lärare kan undervisa och studenter att lära sig. Som en del av skolans ledarteam kommer du att arbeta nära med rektorn, assistent rektor för akademiker och våra akademiska samordnare. Du kommer också att arbeta nära Student Care Team och Heads of Year.

Vem är du?

Du är en synlig förebild med en stark närvaro i skolans vardag. Du har förmågan att engagera och inspirera både studenter och personliga. Du är flexibel och anpassningsbar till förändringar, samtidigt som du fokuserar på resultatet. Du har undervisningskvalifikationer, och dokumentad meritlista inom studentomsorg och ledarupplevelse. 

Ansökan

Ansök nu genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till beatrice.svensson.staff.linkoping@engelska.se . Glöm inte att markera e-postmeddelandet med ”Assistant Principal”. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Assistant Principal

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB