skoljobb.se

Assistent till grundsärskolan

Regioner
Utgår

2021-04-15

Ansök nu

Assistent till grundsärskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Till Hässelbygårdsskolan i nordvästra Stockholm kommer elever från alla världens hörn för att få kunskaper och erfarenheter som rustar dem för mötet med resten av livet. Vi tror på våra elevers inneboende kapacitet och hjälper dem växa och utvecklas till de individer de vill vara. För att lyckas med detta behöver personalen vara något utöver det vanliga.

Hässelbygårdsskolan är en skola med stort fokus på lärande och utveckling för såväl elever som personal. Vi arbetar med noggrann uppföljning och utvärdering för att utveckla skolan utifrån teori och beprövad erfarenhet. Vi har genomtänkt fortbildning och ett systematiskt kollegialt lärande. Som anställd hos oss har du ett brett stöd genom handledning och en närvarande och stödjande skolledning. Du omges av kollegor som är professionella och engagerade där vi också har höga krav på varandra.

Vår grundsärskola växer och vi behöver bli fler som vill bidra till verksamheten med våra fantastiska elever i grundsärskolan. Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara resurs i gruppen med de yngsta eleverna (F-3). Du kommer att stötta eleverna i alla moment/uppgifter, hjälpa dem att skapa struktur och få skoldagen att fungera. När skoldagen är slut är du med eleverna på fritids.

Kvalifikationer
Vi söker en klippa. Du är lugn, trygg, strukturerad och tydlig. Du har ett enormt tålamod och ett stort hjärta. Du är bra på att samarbeta och i en grupp kan du både vara följsam och ta egna initiativ - allt beroende på situation.

Du har erfarenhet av liknande arbete och du har läst specialpedagogik eller på annat sätt skaffat dig specialpedagogiskt kompetens.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Dela detta jobb

Assistent till grundsärskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen