skoljobb.se

Backluraskolan söker Franskalärare 10 %

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

Backluraskolan söker Franskalärare 10 %

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

 

Arbetsplatsbeskrivning

Backluraskolan är en F-6 skola med ca 450 elever. Skolan ligger ett naturskönt område i Hässelby norra villastad. Här finns engagerade pedagoger och ett stort fokus på utveckling och kollegialt lärande. 

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare i franska och som vill vara del av en lärande organisation.  Vi har fokus på förhållningssätt och arbetar med lösningsinriktad pedagogik. Vi har även ett 3 årigt samarbete med Synligt lärande/ Challenging learning. Målet är att synliggöra lärandet för eleverna och och göra dem mer delaktiga.

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara för en franskagrupp i moderna språk i åk 6, 2x40 min/vecka.  Lektionerna ligger förlagda på måndag fm. Du ansvarar för planering, genomförande, utvärdering och bedömning.

Det är viktigt att du som söker tjänsten har möjlighet att undervisa eleverna dessa tider. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ändra i schemat om tiderna inte passar dig. 
 
 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för årskurs 6 i ämnet franska. Du har erfarenhet av att sätta betyg.

Du är en tydlig ledare i klassrummet och är mån om att skapa goda och förtroendefulla relationer med eleverna. Du samarbetar bra med elever, kollegor, skolledning och vårdnadshavare. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Backluraskolan söker Franskalärare 10 %

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen