skoljobb.se

Barnskötare 0-100% Område Centrum

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-01-24

Ansök nu

Barnskötare 0-100% Område Centrum

Om arbetsplatsen

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet Förskola är en del av Bildningsförvaltningen. Vi arbetar för en likvärdig förskola där alla barns rätt till utbildning står i fokus, vi tydliggör yrkesroller och ansvar för förskollärare och barnskötare. I varje geografiskt område finns specialpedagoger. Vår vision är att förskolan ska stödja varje barn oavsett förutsättningar så att alla ges möjlighet att utvecklas mot målen. Vårt mål är att erbjuda ett stödjande lärande i en inspirerande och trygg miljö som möter individens och samhällets behov. Hos oss sker kompetensutveckling och nätverkande kontinuerligt. Vi har en sammanhållen övergripande kompetensutvecklingsplan och fem studiedagar per år. Alla våra förskolor har arbetskläder, både för inom – och utomhusbruk, ett led i vårt arbete att höja frisknärvaron i verksamheten. Område Centrum består av enheterna Bondebacka, Sagosländan och Baltzar.

Arbetsuppgifter

Vi söker timvikarier som ska vikariera i samband med planerade ledigheter och akut frånvaro på förskolorna inom område Centrum.

Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande?
Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga?

Då är du rätt person för oss!

Du förväntas att kunna börja arbeta med kort varsel olika tider under förskolornas öppettider, kl. 06,00-18,00. Du kommer att ingå i en personalgrupp där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra. Du vill vara med och utveckla förskolans verksamhet utifrån läroplanen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasial barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdigt för uppdraget.

Du inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet och ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater. Du är tydlig och samtidigt lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande. I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa.

Anställningen

Typ av anställning: Tidsbegränsad anställning

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Omfattning: Timavlönad

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Tillträde: Tillträde 21-01-25

Kontaktperson(er)

Carina Berger Svensson

0141-22 57 61

Rektor

carina.berger.svensson@motala.se

Helene Eriksson

0141-223483

Rektor

Anette Bågesund

0141-223894

Rektor

Dela detta jobb

Barnskötare 0-100% Område Centrum

Motala kommun - Bildningsförvaltningen