skoljobb.se

Barnskötare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-20

Ansök nu

Barnskötare

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi söker barnskötare till Askungen och Teknikvägens förskolor, Kallhälls förskoleområde.

Vi har fyra utvecklingsdagar per år då förskolorna är stängda. Därutöver har varje medarbetare två utvecklingsdagar per år. Då arbetar vi med förankringsarbete i mindre grupper. Dessa dagar är förskolorna öppna och medarbetarna bildar tvärgrupper inom enheten.

Vi har även kontinuerliga workshops inom följande områden; lera, ljusbord, sand och vattenbord, bygg och konstruktion, lärplattor som ett pedagogiskt verktyg och dans som uttrycksform.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Välkommen med din ansökan!!

ARBETSUPPGIFTER
Hela förskolan arbetar nu med ”hållbar framtid och ekologisk känslighet” där målsättningen är att skapa en rolig och meningsfull lärmiljö för barn och vuxna.
Som barnskötare i vår enhet kommer du att arbeta nära barnen i ett förhållningssätt som präglas av att barn kan och vill lära. Du arbetar under ledning av förskollärare och tillsammans med övriga medarbetare. Den pedagogiska miljön är i ständig utveckling och inbjuder till nyfikenhet och möjlighet att utveckla olika uttryckssätt.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.

Som person är du van att arbeta med IT-tekniska verktyg både i arbetet med barnen och i den pedagogiska dokumentationen.

Du är trygg i din yrkesroll och lägger stor vikt vid att arbeta mot förskolans uppdrag och mål.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Barnskötare

Järfälla kommun