skoljobb.se

Barnskötare

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-06-17

Ansök nu

Barnskötare

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och cirka 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.

Örbyskolan är belägen i ett trivsamt villaområde mellan Högdalens centrum och Älvsjö.  Kommunikationerna är goda, flera busslinjer passerar skolan.

Beskrivning och arbetsuppgifter

Du ska tillsammans med dina kollegor på avdelningen förverkliga läroplanens mål och värdegrund under elevernas heldag i skolan. Du kan behöva ta hand om enskilda elever som har behov av stöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har arbetat minst 1 år som barnskötare, gärna i skola. Tjänsten är på 100%. I din yrkesroll är du engagerad och tar egna initiativ. Du är ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Din samarbetsförmåga är mycket god eftersom du kommer att arbeta väldigt nära dina kollegor. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt. Ditt elevfokus är tydligt och återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du har god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift och är van att arbeta med digitala hjälpmedel.

Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Dela detta jobb

Barnskötare

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen