skoljobb.se

Barnskötare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-01

Ansök nu

Barnskötare

En dag på jobbet
Vi söker ytterligare barnskötare till våra förskolor i Brunnsäng och Grusåsen och har tjänster på flera av våra förskolor.
Viksbergs förskola som är vår nyöppnade förskola behöver utöka och på några av de andra förskolorna behöver vi också någon mer barnskötare.
Tillsammans i ditt arbetslag arbetar du utifrån ett projekterande arbetssätt genom pedagogisk dokumentation.  
 
Vem är du?  
- Du har en utbildning som barnskötare
- Önskvärt är att du även arbetat som barnskötare några år.
- Du har god svenska i tal och skrift.
 
Personliga egenskaper
- Du är professionell
- Du är ansvarstagande
- Du är aktiv och i nära samspel med barnen när du arbetar.
 
Vi erbjuder dig
- Handledning genom våra pedagogistor
- Intern kompetensutveckling
- Arbetskläder
- 3.000kr i friskvårdsbidrag per år
  
Välkommen till oss!
 Brunnsäng-Grusåsen har idag åtta förskolor.

Våra värdeord i Brunnsäng-Grusåsen förskoleområde är kreativitet, delaktighet och glädje. Som barnskötare vill vi att du verkar utifrån dessa ord. 
Vi har ett dokumentationsverktyg och pedagogistor som handleder arbetslagen både i reflektion och i praktiken på avdelningarna. 
Vi arbetar i en ateljekultur där vi lägger stor vikt vid estetiska uttryckssätt och använder oss av fyra T:n som ledord: Tilltalande, Tydligt, Tillgängligt och Tillåtande.    
Gå gärna in på Instagram; pedagogistor_bg. Där synliggör vi verksamheten i Brunnsäng-Grusåsen. 

Södertäljes kommunala förskolor har en gemensam verksamhetsidé som innebär att vi speglar vår verksamhet mot Reggio Emilias filosofi. I Södertäljes kommunala förskolor innebär speglingen mot Reggio Emilias filosofi ett särskilt ställningstagande för förskolan som en demokratisk mötesplats där barnen ska ges möjlighet att påverka samhället och utveckla det medborgarskap de redan har. Vi har tagit ställning för förskolan som en plats för socialisering där lek, glädje, utmaningar och estetiska upplevelser är förutsättningar för lärande och utvecklandet av barns förmågor och kunnande. På förskolan ska vi gemensamt skapa en känsla av sammanhang hos individen i relation till sin närmiljö och dess historia.  
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Barnskötare

Södertälje kommun